Van Meghan Markle tot Emma Stone, deze beroemdheden verwachten een baby in 2021

Deze celebrities mogen dit jaar een kindje verwelkomen.

In 2020 hebben al veel baby's van beroemdheden het levenslicht gezien. Zo mochten actrices Anne Hathaway, Emma Roberts en Felicity Jones, en modellen Romee Strijd, Ashley Graham en Gigi Hadid vorig jaar een kindje verwelkomen. En ook Amanda Seyfried en Jessica Biel, vrouw van Justin Timberlake, werden een familielid rijker. Welke celebrity baby's kunnen we in het aankomende jaar verwachten? Vogue zet alle beroemde vrouwen (of vrouwen van beroemde mannen) op een rij die in 2021 een kindje krijgen, van Meghan Markle tot actrice Emma Stone. Kijk mee.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Meghan Markle
pregnant meghan markle
WPA PoolGetty Images

Er is de laatste jaren veel gebeurd in het leven van prins Harry en Meghan Markle. Afgelopen jaar besloot het paar om afstand te doen van het Koninklijke Huis. Hoewel het leven van het ex-royal koppel niet per se over rozen gaat, mocht hun zoontje Archie inmiddels wel al één kaarsje uitblazen. En er is nog een kindje op komst. Dat maakte Meghan afgelopen week bekend.

2 Chiara Ferragni

De 33-jarige Chiara is momenteel 33 weken zwanger van haar tweede kindje. Naast model, influencer en eigenaar van haar eigen modelabel, is ze inmiddels ook al twee jaar moeder van haar zoontje Leo. Chiara en zanger Fedez verwachten binnenkort hun eerste dochtertje. Neem ondertussen een kijkje in haar jaloersmakende kledingkast.

3 Mandy Moore

De Amerikaanse zangeres en actrice (geen zusje van Demi als je je dat afvroeg) is inmiddels hoogzwanger van haar eerste kindje. De zangeres was ze te zien en te horen in diverse films en series, waaronder A Walk to Remember, Entourage en Tangled. Voor haar rol in de dramaserie This Is Us werd ze genomineerd voor een Emmy Award. Naast een succesvolle zangeres en actrice te zijn, wordt ze ook nog eens moeder komend jaar.

4 Hillary Duff

De Lizzie McGuire-ster is al trotse moeder van twee kindjes samen met haar man Matthew Koma. Sinds haar zwangerschapsbekendmaking heeft ze inmiddels al zeven maanden zwangerschap achter de rug. Haar Instagram-post waarmee ze de wereld op de hoogte stelde van haar nieuwe blauwe coupe doet denken aan een stiekeme gender reveal, maar Hillary zweert dat het daar niets mee te maken heeft. Het is nog even afwachten dus.

5 Emily Ratajkowski

Zoals Emily het zelf mooi verwoordt, 'Soms voel ik me een menselijke Winnie de Poeh, andere keren een vruchtbare godin met een juicy kont.' De zwangerschap doet het supermodel in ieder geval niets af van haar schoonheid. Naast haar zwangerschap, wordt het supermodel (en actrice én ondernemer) ook gesierd door haar alles-omarmende houding tegenover haar eerste kindje met Sebastian Bear-McClard. 'Ik wil graag mijn kindje op de wereld zetten en laten opgroeien met zo min mogelijk gender stereotypering,' vertelt ze aan de Amerikaanse Vogue. Ze hoeft dan ook niet te weten of het een jongetje of meisje wordt, maar ze kan in ieder geval niet wachten om haar mini-me te ontmoeten.

6 Halsey

De 26-jarige Halsey, die pas drie weken geleden bekendmaakte zwanger te zijn, is in verwachting van haar eerste kindje met Alev Aydin. Dit kwam als een grote, vreugdevolle verrassing aangezien de zangeres altijd openhartig praat over haar mogelijke onvruchtbaarheid en hobbelige weg naar de verlangde zwangerschap. In 2016 vertelde ze in een Rolling Stone interview over haar miskraam en verdriet. 'Ik wil nog zoveel liever moeder worden dan dat ik een popster wil zijn, meer dan dat ik iets zou willen zijn in deze wereld.'

7 Emma Stone
emma stone
Frazer HarrisonGetty Images

Emma Stone, die vorig jaar ook in het geheim trouwde met haar man Dave McCary, leek ook haar zwangerschap liever grotendeels geheim te houden. Toch is de hoogzwangere actrice nu al meermaals in het openbaar gespot. De 32-jarige ster staat erom bekend erg op haar privacy gesteld te zijn, dus het komt als geen verrassing dat er nog geen officiële bekendmaking plaatsvond. Na haar afzegging voor een aankomende film met Brad Pitt zal dat toch niet lang meer duren.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity