10 Year Challenge: beroemdheden delen hun ultieme throwback foto op Instagram

Met de zogenaamde 10 Years Challenge delen celebrities foto's uit de oude doos.

10-years-challenge-instagram
Jessica BielInstagram

Als we eraan denken dat 2009 alweer tien jaar geleden is, kunnen we het soms amper geloven (en al helemaal als je bedenkt dat 2030 dichterbij is dan 2005). Het bewijs dat de tijd veel te snel gaat is de zogenaamde "10 Years Challenge" op Instagram waarbij beroemdheden throwback foto's van zichzelf posten van tien jaar geleden. Waar op sommige foto's celebrities amper lijken te zijn veranderd (Reese Witherspoon!), is bij anderen het verschil duidelijk te zien. Zo zaten veel bekende gezichten van nu tien jaar geleden bijvoorbeeld nog op (de middelbare) school. Neem hieronder een kijkje in het verleden van beroemdheden als actrice Jessica Biel, model Winnie Harlow en rapster Cardi B.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Winnie Harlow

Het succesvolle model was tien jaar geleden slechts veertien jaar oud, ook al hebben wij een vermoeden dat bovenstaande foto van Winnie Harlow een stukje verder terug gaat dan tien jaar.

2 Reese Witherspoon

Zoek de verschillen. Het enige verschil dat wij kunnen ontdekken is de lengte van Reese Witherspoons haar. De 42-jarige actrice lijkt in tien jaar namelijk geen dag ouder te zijn geworden.

3 Neyo
Dit bericht bekijken op Instagram

2009 vs 2019 😏 #10yearchallenge

Een bericht gedeeld door NE-YO (@neyo) op

Zanger Neyo brak tien jaar geleden door met hits als So Sick en Miss Independent. In 2019 is Shaffer Chimere Smith, want dat is zijn echte naam, nog steeds een groot fan van hoeden. Er zijn dan ook maar weinig verschillen te ontdekken in de looks van de zanger, die nu 39 jaar oud is.

4 Elizabeth Banks

Actrice Elizabeth Banks, onder meer bekend van films als The Hunger Games en Pitch Perfect, deelde twee foto's van zichzelf uit 2007 en 2018. Dat is ongeveer ook tien jaar, dus we keuren het goed. De nu 44-jarige actrice heeft op het moment haar bruine lokken ingeruild voor een hoogblonde coupe.

5 Cardi B

Rapster Cardi B deelde geen foto's, maar een heuse throwback video van haar tijd op de middelbare school. De 26-jarige muzikante laat zichzelf van een hele andere kant zien: zo speelde ze op 16-jarige leeftijd een rol in wat lijkt op een schoolmusical.

6 Jessica Biel

Actrice Jessica Biel deelde voor de gelegenheid twee foto's van de rode loper, eentje uit 2009 en een beeld uit 2019 (of 2018?). 'Wat een verschil kan tien jaar maken! Ik ben nog steeds fan van mijn tan lines, oorringen en mijn dagen als blondine,' schreef de 36-jarige actrice op Instagram.

7 Ryan Seacrest

Amerikaanse presentator Ryan Seacrest maakte een grap van de challenge door eerst een serieuze throwback foto te delen, en daarna een foto uit zijn jeugd (wat wij denken). 'Wanneer de tijd en haarproducten aan jouw kant staan,' grapte de 44-jarige presentator.

8 Ellen DeGeneres

Talkshow host Ellen DeGeneres deed ook mee aan de 10 Years Challenge. Zo postte de nu 60-jarige comedienne een foto van zichzelf uit haar Ellen DeGeneres Show van tien jaar geleden. 'Ik heb me nooit gerealiseerd hoe anders ik mijn hand nu houdt,' schreeft ze bij de post.

9 Nicki Minaj
Dit bericht bekijken op Instagram

🤪😅

Een bericht gedeeld door Barbie® (@nickiminaj) op

Hoe anders ziet rapster Nicki Minaj (36) eruit op haar throwback foto van tien jaar geleden! Nicki heeft duidelijk een transformatie ondergaan, hoewel ze binnen tien jaar tijd verschillende keren van uiterlijk is veranderd. Momenteel kiest Minaj weer voor felgekleurde lokken.

10 Kevin Hart

Komiek Kevin Hart vindt zelf dat hij een complete transformatie is ondergaan. De nu 39-jarige Hart zegt dat hij het gezicht heeft van een oude man, maar eerlijk gezegd zien wij amper de verschillen.

11 Danielle Brooks

Tien jaar geleden was Orange Is The New Black-actrice Danielle Brooks (29) nog redelijk onbekend, en volgens haar is dat ook goed te zien. 'Bedankt voor de glow-up,' schreef ze bij haar throwback post.

12 Amy Schumer
Dit bericht bekijken op Instagram

2009/2019 challenge

Een bericht dat is gedeeld door @ amyschumer op

Er is maar één manier om deze lijst af te sluiten en dat is met Amy Schumer. De comedienne haakte op humoristische wijze in op de 10 Years Challenge door een foto te plaatsen van actrice Charlize Theron in de film Monster (waarvoor Theron een gigantische transformatie onderging), en met zichzelf ernaast in een typische Schumer-outfit.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity