De haartransformatie van Jennifer Aniston door de jaren heen

Ter ere van Jennifer Anistons vijftigste verjaardag selecteerden we de meest iconische kapsels van de actrice, inclusief de Rachel.

Hair, Face, Hairstyle, Eyebrow, Blond, Long hair, Layered hair, Chin, Beauty, Lip,
Getty Images

Jennifer Aniston wordt vandaag vijftig jaar en vierde het bereiken van deze mijlpaal afgelopen weekend groots met onder anderen Brad Pitt, Katy Perry, Orlando Bloom en Kate Hudson. Tere ere van Jenn's vijftigste verjaardag maken we een eerbetoon aan een van de meest iconische aspecten aan de actrice: haar kapsels. Jennifer werd bekend met haar rol Rachel in de iconische en populaire rom-com Friends. Tijdens en na deze serie, die je nu weer kunt (her)bekijken op Netflix, werd het kapsel 'de Rachel' een waar begrip, dat met haar korte bob, highlights en opvallende laagjes nog steeds een van de meest iconisch kapsels ooit is. Naast deze iconische coupe uit de early nineties, is ook Anistons eigen hairdo uitermate populair. Hoewel vaak gewisseld van kapsel heeft de actrice de afgelopen jaren toch een vast patroon aangehouden. Vogue selecteerde de meest iconische kapsels van de Amerikaanse actrice, van haar Rachel kapsel en haar lange blonde bohemian lokken, tot haar kortste coupe en iconische bronde look van nu.

Jennifer Aniston als Rachel Green in Friends, 1995.
NBCGetty Images
1 van 15
1995

Het iconische Rachel kapsel tijdens de allereerste opnames van Friends.

Jennifer Aniston
Ron GalellaGetty Images
2 van 15
1998

Met half-gekrulde pijpenlokken tijdens premières van haar films als The Object of My Affection en Meet Joe Black.

Brad Pitt And Jennifer Aniston Soon To Wed
Dan CallisterGetty Images
3 van 15
1999

Ook iconisch: het half-krul half-stijl kapsel tijdens de Emmy-Awards.

Brad Pitt and Jennifer Aniston File Photos
Barry KingGetty Images
4 van 15
2000

Jenn's langste haar ooit - vlak voor haar bruiloft met acteur Brad Pitt tijdens de première van de film Erin Brockovich.

Ron Galella Archive - File Photos 2009
Ron Galella, Ltd.Getty Images
5 van 15
2001

Tijdens de People's Choice Awards in dit jaar gaat Jenifer weer helemaal voor kort, en toont ze de Rachel op een vernieuwende manier, zonder lagen en highlights.

FILE PHOTO Jennifer Aniston Headshot
Vince BucciGetty Images
6 van 15
2001

Dit werd het kapsel dat Jennifer het grootste deel van het volgende decennium zou dragen: gestyled, lang haar met een paar laagjes aan de voorkant en de perfecte kleur die niet helemaal helemaal blond is, maar ook helemaal geen bruin. De klassieke Friends look.

The 54th Annual Primetime Emmy Awards - Press Room
Gregg DeGuireGetty Images
7 van 15
2002

Tijdens de Emmy Awards gaat Jennifer terug naar krullend haar, à la Carrie Bradshaw.

Along Came Polly Premiere
Vinnie ZuffanteGetty Images
8 van 15
2003

Hoewel haar gestylde haar nog steeds haar go-to kapsel is in deze tijd, krult de actrice af en toe haar haar voor rode lopers en premières. Hier tijdens de Along Came Polly première.

The 56th Annual Primetime Emmy Awards - Red Carpet
George PimentelGetty Images
9 van 15
2004

Enkele maanden voor het koppel uit elkaar gaat, zien we Jennifer tijdens de Emmy Awards in wederom populair kapsel - lange lokken met subtiele waves.

'Derailed' New York City Premiere - Outside Arrivals
Jim SpellmanGetty Images
10 van 15
2005

Net uit haar scheiding met Brad Pitt, maakt Jennifer haar opwachting tijdens de première van de film Derailed met nog steeds haar golvend haar in een iets korter kapsel met meer volume.

The Break-Up Special Screening
Sean GallupGetty Images
11 van 15
2006

Terug naar stijl met haar befaamde messy look tijdens de premiere van haar film The Break-Up.

'Marley & Me' - Los Angeles Premiere - Arrivals
Jon KopaloffGetty Images
12 van 15
2008

Met haar iconische kapsel van nu waarna de term bronde ontstond - de perfecte combinatie van blond en bruin als haarkleur.

Horrible Bosses - UK Premiere
Gareth CattermoleGetty Images
13 van 15
2011

In deze tijd is Jennifer net aan het daten met Justin Theroux, en kiest ze voor korter, blonder haar in de vorm van een halflange bob.

87th Annual Academy Awards - Press Room
C FlaniganGetty Images
14 van 15
2015

Hierna gaat de actrice voor een iets langere coupe, met een sunkissed look wat wederom voor vele blondines een inspiratie werd.

Premiere Of Netflix's 'Dumplin'' - Arrivals
Kevin WinterGetty Images
15 van 15
2018

Tijdens de première van Netflix's Dumplin zien we de actrice in haar iconische kapsel van nu, een verzameling van al haar kapsels bij elkaar; de perfecte combinatie tussen blond en brunette, lang er kort en stijl en wavy.

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Celebrity