De favoriete beauty producten van Gigi Hadid

Amerikaans-Nederlands model Gigi Hadid heeft deze beauty producten standaard in haar toilettasje zitten.

Hair, Face, Hairstyle, Blond, Beauty, Long hair, Eyebrow, Layered hair, Lip, Nose,
ALIQUE, VOGUE NEDERLAND, NOVEMBER 2015

De reden achter haar de bijna flawless verschijning van half-Nederlands model Gigi Hadid? Uiterst gezond eten in combinatie met af en toe een slice pizza, een huidverzorgingsritueel tot in de puntjes én deze producten. Aan verschillende Amerikaanse bladen en online platforms als Into The Gloss gaf Hadid de toegang om een kijkje te nemen in haar beautykast. Van haar favoriete Koh Gen Do-foundation - overigens getipt door haar moeder Yolanda tot de John Frieda-shampoo waarmee ze haar blonde lokken licht houdt. 'Ik ben vaak op het strand van Californië te vinden. Mijn haren worden altijd al blonder door de zee en zon. Zo behoud ik ook mijn blonde coupe.' Dit zijn de elf beautyproducten waar Gigi Hadid niet meer zonder kan.

beauty-favorieten-gigi-hadid
de Bijenkorf
1 van 7
Charlotte Tilbury's Supermodel Body Highlighter

‘De Charlotte Tilbury Supermodel Body geeft je de beste getinte glow voor je huid. Het accentueert de juiste plekken op je lichaam en is simpelweg geweldig!, vertelt ze aan Byrdie.

Charlotte Tilbury

Shop

beauty-favorieten-gigi-hadid
de Bijenkorf
2 van 7
Maybelline's Master Prime

'De primer is zo puur, makkelijk te gebruiken en licht op je huid. Het product is prachtig', vertelt Gigi in de youtube tutorial voor Maybelline.

Maybelline

Shop

beauty-favorieten-gigi-hadid
de Bijenkorf
3 van 7
Charlotte Tilbury's Filmstar Bronze & Glow

'Als ik naar een feestje ga pak ik de Charlotte Tilbury FilmStar Bronze & Glow Palette erbij', vertelt ze tijdens een interview met Into The Gloss.

Charlotte Tilbury

Shop

beauty-favorieten-gigi-hadid
de Bijenkorf
4 van 7
Maybelline's Strobing Stick

‘Ik hou mijn makeup graag fris en natural, maar met net een beetje extra. Ik gebruik de Maybelline Strobing Stick voor mijn jukbeenderen en neus. Het product is ideaal voor een natuurlijke glow’, aldus Gigi aan Teen Vogue.

Maybelline

Shop

beauty-favorieten-gigi-hadid
de Bijenkorf
5 van 7
Diorshow Iconic Overcurl Mascara

’Mijn favoriete mascara is de Diorshow Iconic Overcurl Mascara in 090 Over Noir waarvan de borstel meebuigt!, vertelt Gigi in een interview aan Into the gloss.

Dior

Shop

beauty-favorieten-gigi-hadid
de Bijenkorf
6 van 7
MAC Cosmetics Brow Set

'Voor mijn wenkbrauwen gebruik ik de M.A.C Brow Set in de kleur Clear', vertelt ze tijdens een interview met Into The Gloss.

MAC Cosmetics

Shop

beauty-favorieten-gigi-hadid
de Bijenkorf
7 van 7
Maybelline's Color Sensational Matt Nude

'Ik heb altijd een nude lipstick bij me, en de nude tint van Maybelline komt in nog veel meer geweldige kleuren. Het houdt je lippen zacht en moisturized gedurende de dag', vertelt Gigi aan The Zoe Report.

Maybelline

Shop

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Gigi Hadid