Van Zendaya tot Céline Dion: de beste bloempotkapsels aller tijden

Een blik op het kapsel dat toch altijd érgens weer weet op te duiken.

bloempotkapsel-zendaya-met
Dimitrios Kambouris

De eerste associaties bij een bloempot zijn niet direct 'elegant' of 'stijlvol', maar tóch weet dit voorwerp in kapselvorm regelmatig haar comeback te maken. Vraag ons niet hoe, want de bowl cut, die sterk doet denken aan de bekende haarlooks van The Beatles, is toch op zijn minst opmerkelijk te noemen. Desondanks weet het kapsel, waarbij de lokken op één lijn zijn geknipt maar iets korter zijn bij het voorhoofd, altijd weer ergens op te duiken. Celebrities zoals Rihanna of 90's model Linda Evangelista vormen daar geen uitzondering op. Naar aanleiding van de recente verrassende look van Céline Dion: de beste bloempotkapsels aller tijden, opdat we deze trend ooit zullen kunnen doorgronden.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Linda Evangelista
linda-evangelista-bloempotkapsel 
Pierre VAUTHEY

Toegegeven: Linda Evangelista verhief dit kapsel tot kunst. Al in 1993 besloot ze ja te zeggen tegen het bloempotkapsel, en met resultaat.

2 Rihanna
rihanna-bloempotkapsel-echo-award-2010 
Andreas Rentz

Rihanna ging in 2010 voor een bowl cut met een flinke blonde gloed, hier te zien op de ECHO Awards. Heel veel complimenten ving ze er niet mee: het kapsel werd destijds vergeleken met dat van Boris Johnson.

3 Lauryn Hill
lauryn-hill-bow-cut 
Kevin Winter

Voor Lauryn Hill gaat dit kapsel al way back naar 2005, toen ze ermee op de BET awards verscheen.

4 Céline Dion

Céline Dion werd recent nog gezien met het gevreesde kapsel uit onze kindertijd. Op haar Instagram-account deelde de zangeres een preview van haar covershoot voor het septembernummer van de Amerikaanse Harper’s Bazaar, waarop haar nieuwe kapsel goed te zien is.

5 Lady Gaga
lady-gaga-bloempot-kapsel 
Danny Martindale

Lady Gaga is al tijden de koningin van de korte kapsels, dus de bloempotvariant, hier te zien tijdens het Glastonbury Festival in 2009, kon niet op haar CV ontbreken.

6 Mary J Blidge
mary-j-blidge-kapsel 
Donna Ward

Misschien wel dé vertegenwoordiger van dit kapsel, want kortstondig, dat droeg Mary J Blidge 'm niet. Hier verscheen ze in 2010 bij het evenement An Evening at Cipriani With Mary J Blidge and Friends.

7 Agness Deyn
agness-deyn-bloempotkapsel 
Gareth Davies

Agness Deyn besloot in 2010 de schaar in haar lokken te zetten, en koos voor een pikzwarte versie van het kapsel.

8 Miley Cyrus
miley-cyrus-bowl-hair-cut 
Christopher Polk

Miley Cyrus gaf in 2014 gehoor aan deze ietwat opmerkelijke trend, hier in swingende staat tijdens haar Bangerz Tour in Californië.

9 Robyn
robyn-bowl-hair-cut 
Jon Kopaloff

In 2012 sloeg voor Robyn de bowl hair cut de klok, die ze hier tijdens de 54e uitreiking van de Grammy Awards aan de wereld toont.

10 Zendaya
bloempotkapsel-zendaya-met
Dimitrios Kambouris

Zendaya, hier te zien op het MET gala van 2018, ademt een en al Bollywood met haar versie van het bloempotkapsel (en dat, lieve mensen, ziet men niet vaak).

11 Lena Dunham
lena-dunham-bloempotkapsel-emmy-awards 
Jon Kopaloff

Een bloempotkapsel ín platinablond, dat was het kapsel van Lena Dunham in 2015, die hier op de rode loper bij de Emmy Awards verscheen.

12 Rita Ora
rita-ora-bloempotkapsel-brit-awards-2015 
David M. Benett

Britse zangeres Rita Ora wist het bloempotkapsel in 2015 het juiste vleugje pixie te geven, met punten die niet compleet recht geknipt waren.

13 Christina Ricci
christina-ricci-bloempotkapsel 
Jamie McCarthy

Christina Ricci werd in 2018 tijdens New York Fashion Week met het kapsel gespot.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity