De beste celebrity Halloween-kostuums van 2019 op een rij

Menig beroemdheid deed zijn uiterste best om het meest fantastische kostuum uit de kast te trekken.

Of je nu een fan bent van Halloween of niet, de jaarlijkse verkleedpartij van celebrities is een groot spektakel dat je niet wil missen. De onverslagen nummer één blijft nog altijd voormalig Duits supermodel Heidi Klum, die twee jaar terug nog als Fiona van Shrek ten tonele kwam. Vorig jaar beloofde het model meerdere kostuums te showen, zoals levend vuurwerk met haar kersverse man Tom Kaulitz. Naast Klum zagen we ook bijzondere Halloween-looks van onder andere disco diva Cindy Crawford, Jessica Biel als de nineties-versie van hubby Justin Timberlake en Kylie Jenners dochter Stormi als... Kylie Jenner. Bekijk hier de beste celebrity Halloween-kostuums van 2019 op een rij (in willekeurige volgorde).

Benieuwd naar de beste Halloween-kostuums van beroemdheden door de jaren heen? Die bekijk je hier.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Cindy Crawford

'90s supermodel Cindy Crawford is tijdens Halloween de ultieme disco-diva, samen in seventies style met haar man Rande Gerber.

2 Stormi Webster

De eenjarige Stormi kopieert haar moeders befaamde Met Gala 2019 look en ziet er onwijs schattig uit.

3 Kylie Jenner

Kylie kiest voor Madonna, terwijl goede vriendin Stassie Karanikolaou zich als Britney Spears heeft verkleed. Samen doen ze het beroemde moment van de Video Music Awards in 2003 na, toen Madonna en Britney live op stage begonnen te zoenen.

4 Jessica Biel en Justin Timberlake

Dat Jessica Biel en Justin Timberlake verre van een saai koppel zijn, bewijzen ze met hun Halloween-kostuums. Omdat Jessica naar eigen zeggen 'geen NSYNC-nummers' kende terwijl ze getrouwd is met Timberlake, moest ze als "straf" verkleed als de nineties-versie van haar man. Justin besloot om haar microfoon te zijn.

5 John Legend en Chrissy Teigens dochter Luna
Dit bericht bekijken op Instagram

She will save us

Een bericht gedeeld door John Legend (@johnlegend) op

De 3-jarige dochter van John Legend en Chrissy Teigen, Luna, is de enige echte Wonder Woman tijdens Halloween 2019. 'Zij zal ons redden,' schrijft Legend bij de foto van zijn dochter op Instagram.

6 Demi Lovato

Let them eat cake! Demi Lovato kiest voor historisch (en iconisch) figuur Marie Antionette, alleen dan met een iets kortere jurk en giga getoupeerd kapsel.

7 Kate Beckinsale
Dit bericht bekijken op Instagram

Don’t go breaking my heart, @jsauluck

Een bericht gedeeld door Kate Beckinsale (@katebeckinsale) op

Actrice Kate Beckinsale als Holly Golightly, gespeeld door stijlicoon Audrey Hepburn in de sixties-filmklassieker Breakfast at Tiffany's. Samen met Jonathan Voluck (als Elton John) is Kate tijdens Halloween te vinden in de supermarkt.

8 Amber Valletta

Niet alleen Cindy Crawford, maar ook supermodel Amber Valletta koos voor groovy vibes. Het model verkleedde zich als jaren zestig-icoon Twiggy, inclusief fleurige sixties look.

9 Nina Dobrev
Dit bericht bekijken op Instagram

I’m the bad guy

Een bericht gedeeld door Nina Dobrev (@nina) op

In een feloranje Louis Vuitton-look, neongroen haar en zwarte tranen mag het duidelijk zijn als wie actrice Nina Dobrev op haar Halloween-feestje verschijnt: Billie Eilish.

10 Heidi Klum en Tom Kaulitz
Dit bericht bekijken op Instagram

💚💚

Een bericht gedeeld door Heidi Klum (@heidiklum) op

Koningin van de Halloween-kostuums Heidi Klum gaat ook in 2019 all out en kiest ervoor om van top tot teen (!) onder de glitters te zitten. Op Instagram zegt het model verkleed te zijn als 'levend vuurwerk', wat toch aardig goed gelukt is. En dat terwijl haar 'officiële' kostuum moet nog komen (als ze al die glitters eraf krijgt tenminste)... Stay tuned tot de 31e.

11 Ashley Graham

Hoewel we in het verleden meerdere goede Halloween-versies van Jessica Rabbit hebben gezien (Heidi Klum!), is die van Ashley Graham ook niet verkeerd. 'Macho Man heeft Jessica Rabbit zwanger gemaakt voor Halloween,' schrijft het model bij de foto, gezien Ashley momenteel in verwachting is.

12 Kourtney Kardashian
Dit bericht bekijken op Instagram

no tears left to cry

Een bericht gedeeld door Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) op

Kourtney Kardashian heeft een enorme paardenstaart uit de kast getrokken om zich te kunnen verkleden als Ariana Grande. In combinatie met de roze jurk, de zwarte cat-eye en de caption bij de foto is het Halloween-kostuum compleet.

13 Yasmin Wijnaldum
Dit bericht bekijken op Instagram

Croft

Een bericht gedeeld door Yasmin Wijnaldum (@yasminwijnaldum) op

Het Nederlandse model (en covermodel van Vogue's juninummer) kroop afgelopen weekend in de huid van game-legende Lara Croft.

14 Nina Dobrev

De actrice staat nog een keer in de lijst, gezien haar tweede kostuum net zo waanzinnig is als haar eerste. Dobrev verkleedde zich als de inmiddels beruchte crasher van de Chanel-show, die vervolgens door no one less than Gigi Hadid van de catwalk werd geëscorteerd.

15 Kylie Jenner
Dit bericht bekijken op Instagram

Ariel grew up.. ♥️

Een bericht gedeeld door Kylie ✨ (@kyliejenner) op

Kylie transformeerde na haar Madonna-look in de bekende Disney-zeemeermin Ariel, alleen dan wat... volwassener.

16 Ciara
Dit bericht bekijken op Instagram

Jay & Bey

Een bericht gedeeld door Ciara (@ciara) op

Ciara kopieerde het iconische beeld uit Beyoncé en Jay-Z's Apeshit-muziekvideo. In plaats van de Mona Lisa op de achtergrond zien we een schilderij van Barack en Michelle Obama hangen.

17 Liza Koshy
Dit bericht bekijken op Instagram

halloween is here and wintour is coming

Een bericht gedeeld door Liza Koshy (@lizakoshy) op

De comedienne ging full Vogue en transformeerde in Anna Wintour voor Halloween.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity