Oscars 2020: de leukste Instagrams van de sterren

Dit zijn de beste Instagrams van de Oscars 2020.

Oscars 2020: leukste Instagrams van de sterren – Margot Robbie
Jeff KravitzGetty Images

De awardceremonie van de Academy Awards, de meest prestigieuze filmprijzen ter wereld, zit er weer op. We hebben weer mogen genieten van de prachtige outfits en beauty looks van de sterren op de rode loper. De awardshow was weer goed voor een hoop spraakmakende momenten die op ons netvlies gebrand staan. En waar het natuurlijk de hele avond om draaide: de grootste winnaars van de Oscars 2020. De grote winnaar van de awardshow is Parasite gebleken. De film ging met maar liefst vier Oscars naar huis, waaronder de award Beste film en Brad Pitt wist voor het eerst in zijn carrière de felbegeerde award binnen te slepen voor Beste Mannelijke Bijrol.

Met al die mediagekte rondom de Oscars, zou je bijna vergeten dat je voor de beste momenten van de awarshow gewoon bij de sterren zelf moet zijn – op hun social media welteverstaan. Via hun Instagram krijg je een kijkje achter de schermen in aanloop naar de ceremonie, op de rode loper en tijdens de show. Vogue zet de leukste Instagrams van de sterren voor je op een rijtje.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Rebel Wilson

Rebel Wilson liet een paar dagen voor de Oscars alvast weten het beste plekje in de zaal te hebben gereserveerd.

2 Timothee Chalamet

Op de ochtend voor de awardshow postte Timothée Chalamet deze foto met de vraag wie die avond de awardshow zou kijken – vooral de comments onder de foto zijn weer erg vermakelijk.

3 Margot Robbie

Genomineerde actrice Margot Robbie had een Oscar pre-party samen met haar man.

4 Jane Fonda

Grace & Frankie-ster Jane Fonda werd geprezen op social media voor het omarmen van haar grijze lokken. Voor de awardshow deelde ze een kiekje op Instagram met haar make-up artist David De Leon.

5 Billy Porter

Alle ogen zijn op Billy Porter gericht wanneer hij op een rode loper verschijnt. Billy postte een leuke video van de voorbereidingen voor zijn look voor de Oscars.

6 Saoirse Ronan

De haarstylist van Saoirse Ronan deelde een foto van de Little Woman ster, die genomineerd werd voor Beste actrice, net voordat ze naar de awardshow ging.

7 Julia Butters


De Oscar voor Best voorbereidde ster gaat naar de tienjarige Once Upon a Time in Hollywood acteur Julia Butters en het broodje dat ze mee naar binnen smokkelde in haar jurk. De jonge ster verdient ook een shoutout voor haar babyroze Christian Siriano jurk.

8 Salma Hayek

Salma Hayek en Kim Kardashian waren minder goed voorbereid. Gelukkig vonden ze zelf bij de Oscars wat te eten.

9 Rebel Wilson

Het bewijs dat Rebel Wilson daadwerkelijk met Brad Pitt bij de Oscars 2020 was moest natuurlijk even gedeeld.

10 Brie Larson

Op Brie Larson haar Instagram Story was te zien hoe regisseur Taika Waititi van Jojo Rabbit zijn Oscar direct een mooi plekje gaf.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van De Oscars