Zo brengen beroemdheden en royals de paasdagen door

Van de Beckhams tot de Obama's: zo vierden beroemdheden Pasen temidden van de coronacrisis.

Miley Cyrus fotoshoot tijdens paasdagen
@mileycyrusInstagram

Hoewel Pasen natuurlijk nog niet voorbij is, waren beroemdheden gisteren al druk met het delen van foto's van hun paaszondag. Pasen is de eerste grote feestdag die we vieren sinds de coronacrisis – en het verschil met hoe dat hiervoor ging is goed te voelen. Waar je normaal Pasen in het gezelschap van je familie en vrienden kunt vieren, wordt nu van je gevraagd om thuis te blijven en daar de feestdag door te brengen. Het voelt een beetje vreemd in deze tijd Pasen te vieren, iets wat ook beroemdheden benadrukten in de boodschappen die zij deelden. Zo gaf Michelle Obama aan dat ze een 'hernieuwd gevoel van dankbaarheid voelt voor alle kleine momenten die ik normaal als vanzelfsprekend beschouw'. Queen Elizabeth vroeg via een speech om stil te staan bij de mensen die alleen zijn in deze moeilijke tijd. Céline Dion benadrukte dat we goed voor elkaar moeten zorgen in deze tijd. Kate Middleton en prins William wensten iedereen een vrolijk paasfeest vanuit Kensington Palace. En Miley Cyrus? Die deelde beelden van haar feestelijke paasfotoshoot voor Vogue US. Gelukkig kan er ook nog een beetje gelachen worden. Blijf scrollen om te zien hoe beroemdheden hun paasdagen doorkomen. Vrolijk paasfeest!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Miley Cyrus

Miley Cyrus besloot haar volgers dit jaar met Pasen op te vrolijken met een hilarische fotoserie. De zangeres deelde speciaal op de feestdag een fotoshoot die ze eerder deed met Vogue US, met larger-than-life paaseieren én natuurlijk de paashaas.

2 De Obama's

Op paaszondag besloot Michelle Obama een throwback te doen naar de tijd waarin de Obama's nog in het Witte Huis woonden. Daarbij deelde Michelle een mooie boodschap: 'Omdat velen van ons Pasen en Pascha vieren in deze tijd van social distancing, weet ik dat we misschien de saamhorigheid en tradities missen die we normaliter delen. Dit jaar voel ik een hernieuwd gevoel van dankbaarheid voor alle kleine momenten die ik als vanzelfsprekend beschouwde.'

3 Kate Middleton en prins William

Kate Middleton en prins William vieren hun paaszondag gewoon thuis, zoals de meeste mensen doen nu tijdens quarantaine. Speciaal voor de feestdag deelde het koppel een zeldzaam kiekje van hun huis, Kensington Palace, op Instagram, met daarbij de tekst 'We wensen jullie allemaal een veilig en vrolijk paasfeest'.

4 Victoria Beckham

Victoria Beckham deelde een überschattige throwbackfoto van baby Harper Beckham op haar Instagram. De Beckhams vieren Pasen in hun huis in Cotswold en Posh Spice liet weten dat haar 'gedachten bij iedereen zijn op deze hele andere paaszondag.'

5 Céline Dion

Céline Dion laat zien dat paaseieren zoeken leuk is op elke leeftijd. Daarnaast deelde de zangeres een mooie paasboodschap bij de foto: 'Ik wens jou en je dierbaren goede gezondheid. Laten we goed voor elkaar zorgen. Liefs, Céline.'

6 Queen Elizabeth

Ook Queen Elizabeth deelde een bijzondere paasboodschap, via het Instagram-account van de royal family. De koningin sprak over de pandemie en het feit dat veel mensen in deze moeilijke periode alleen zijn. Ook benadrukte ze dat 'het coronavirus ons niet zal overwinnen'.

7 Princes Charlène van Monaco

Op 19 maart werd prins Albert van Monaco het eerste staatshoofd dat met het coronavirus besmet raakte. Zijn vrouw, prinses Charlene, laat nu middels een Instagram-post zien dat het leven weer langzaam terug naar normaal gaat voor hen en kinderen prins Jacques en prinses Gabrielle, nu prins Albert uit quarantaine mag.

8 Bella Hadid

Bella Hadid deelde speciaal voor de paasdagen een foto uit de oude doos. Op het beeld zien we het half-Nederlandse topmodel in een schattige paaslook met een mandje: klaar om eieren te gaan zoeken. Maar of de kleine Bella daar nou echt zin in had?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity