Bekijk hier de beste celebrity Halloween kostuums van 2020

Vogue zet de meest indrukwekkende Halloween looks van dit jaar op een rij.

Halloween ligt achter de rug, maar gelukkig kunnen we nog een beetje nagenieten van het spooky seizoen door terug te blikken op de meest spectaculaire Halloween kostuums van onze favoriete beroemdheden. Nu stonden er door corona natuurlijk geen grote Hollywood feesten op het programma voor 31 oktober, maar dat weerhield beroemde Halloween fans er niet van om thuis hun beste griezelkostuum aan te trekken. Van Hailey Bieber’s zuster Ratched-outfit tot Kylie Jenner’s Mugler Cobra-look: dit waren de beste Halloween-kostuums van 2020.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Emily Ratajkowski
emily ratajkowski halloween kostuum
Emily Ratajkowski Twitter

Voor Halloween recreëerde het zwangere model de iconische Vanity Fair look van Demi Moore.

2 Chrissy Teigen en John Legend

Halloween of niet, Chrissy Teigen en John Legend zijn altijd couple goals. Dit jaar alleen geen gecoördineerde outfits voor het model en de zanger, want Chrissy verkleedde zich als een white swan ballerina en John droeg een Spiderman-pak.

3 Kim Kardashian, Johnathan Cheban, North West, Saint West, Chicago en Psalm West

De Halloween van de Kardashian-West clan stond dit jaar volledig in het teken van Tiger King. Kim Kardashian verkleedde zich als Carole Baskin en North, Saint, Chicago en Psalm droegen überschattige tijger onesies. Familievriend Johnathan Cheban was ook van de partij en verkleedde zich als Joe Exotic.

4 Cardi B

De rapper en zangeres bewees met haar Halloween kostuum dat blikken echt kunnen doden, want dit jaar verkleedde het Balenciaga-muse zich namelijk als Medusa ter gelegenheid van de griezelige feestdag.

5 Hailey Bieber

Het lijkt erop dat Hailey Bieber net als de Vogue redactie een grote fan is van de nieuwe Netflix-serie Ratched. Het model verkleedde zich dit jaar voor Halloween als de duistere zuster Mildred Ratched. Hubby Justin is in ieder geval een fan van de outfit.

6 Kaia Gerber en Jacob Elordi

Kaia Gerber vierde Halloween dit jaar met haar vriend, Euphoria-acteur Jacob Elordi. Het koppel ging verkleed als Elvis en Priscilla Presley en deelde hun retro fotoshoot op Instagram.

7 Kendall Jenner

Aangezien Kendall Jenner op 3 november jarig is, viert het model regelmatig haar verjaardag op Halloween. Dit jaar ging ze voor haar birthday party verkleed als Pamela Anderson uit de film Barb Wire. Ook droeg ze tijdens de fotoshoot met haar kostuum een vlag die haar volgers aanspoorde om te stemmen bij de Amerikaanse verkiezingen.

8 Bella Hadid

Poison Ivy is al jaren een Halloween favoriet onder de celebrities. Dit jaar was het de beurt aan Bella Hadid om te schitteren in de groene jumpsuit van het DC stripfiguur en daar hoorde natuurlijk een fotoshoot bij.

9 Kylie Jenner

Kylie Jenner schittert op Halloween in een haute couture King Cobra kostuum van Mugler. Zo laat het jongste lid van de Kardashian-Jenner familie maar weer zien hoe je er prima griezelig en stijlvol uit kan zien op de feestdag.

10 Gigi Hadid

Het half-Nederlandse model verkleedde zich dit jaar als Zero Suit Samus Aran van de Metroid sci-fi spellen. Dit was natuurlijk de eerste Halloween met Gigi's dochter en die kreeg natuurlijk ook een kostuum voor de gelegenheid.

11 Lili Reinhart, Madelaine Petsch, en Camila Mendes

De Riverdale-actrices vierden Halloween dit jaar samen en gingen verkleed als de Powerpuff Girls.

12 Vanessa Hudgens

Halloween-queen Vanessa Hudgens was de hele maand oktober al in de spooky stemming en op 18 oktober postte ze al deze beeldschone look geïnspireerd door de film Cabaret uit 1972.

13 Lizzo

Voor Halloween koos de zangeres voor een catsuit met waterachtige print. Ze noemt het haar WAP (wet ass pussy) look.

14 Halsey

Wat past er nou beter bij Halloween dan een Tim Burton klassieker? Halsey droeg ter ere van de spooky avond een Corpse Bride make-up look waardoor ze zo de film in kan stappen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity