Vier de feestdagen als een echte Hadid met deze 7 tips

Herontdek Uggs, knuffel met de dichtstbijzijnde miniatuur pony en blijf de hele maand december bakken.

De Hadid-zussen zijn een veelzijdig duo. Ze doen vrijwilligerswerk bij de voedselbank – met mondkapjes natuurlijk – ze schitteren zowel voor als achter de camera voor de grootste campagnes en ze kunnen prima genieten van een casual dagje paardrijden in comfortabele plaid shirts. Bella en Gigi Hadid zijn even comfortabel in de keuken van moeder Yolanda, als dat ze zijn op de runways van Parijs.

Kerst à la de Hadids

Deze decembermaand is een beetje anders dan voorgaande jaren, waardoor alle vermakelijke Hadid at-home content zeer gewaardeerd wordt. Van Gigi’s grappige kerstversieringen tot Bella Hadid’s dagelijkse wandelingen met de schattigste boerderijdieren. Zo af en toe een Super Mario Party-marathon kan natuurlijk ook geen kwaad. In een feestelijke droomwereld kunnen we allemaal de derde Hadid zus zijn. Hou je kerstkoekjes dus bij de hand, want met deze (onofficiële) tips vier je de feestdagen als een echte Hadid.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Bak alsof je leven ervan afhangt

Kun je jezelf eigenlijk wel een Hadid noemen als je niet kunt bakken? Waarschijnlijk niet en de lat ligt erg hoog. Zo heeft zelfs Cake Boss Buddy Valastro respect voor Gigi’s bakvaardigheden (Valastro maakte als verassing een 'bagel' taart voor Gigi’s 25ste verjaardag). Ook Bella is zeker geen onbekende in de keuken en heeft de recepten voor chocalate chip cupcakes, white chocolate chip cookies en Rice Krispies snacks al helemaal onder de knie. Als een echte Hadid is de eerste vraag die je op kerstavond wilt stellen: ‘Zal ik de oven alvast voorverwarmen?’ Wat je in ieder geval niet moet zeggen is dat je al twee jaar een suikervrij dieet hebt.

2 Haal je Ugg boots maar weer uit de kast en investeer in een 'robigan'

Baby 'Zigi' is niet het enige portmanteau wat door de Hadids in het leven is geroepen. Voor de 2020 winter bracht Gigi ons de gebreide robe-cardigan hybride, wat vanaf nu bekend zal staan als de 'robigan' – een knusse warme oplossing voor alle nieuwe moeders met een slaaptekort. Ook is het ideaal voor de thuiswerkers die aan het koukleumen zijn achter hun laptops. Je moet deze feestdagen ook letten op je schoenen. Als je namelijk wilt leven als dit wereldbekende zuster duo, dan moet je je oude kastanjebruine Classic Mini II Ugg boots toch weer uit de kast trekken.

3 Haal zo vaak als je kan een frisse neus en het liefst doe je dat in het gezelschap van snoezige boerderijdieren

We zijn eerlijk gezegd de tel kwijt wat betreft het aantal boerderijdieren wat op het landgoed van Yolanda rondloopt. Je hebt de minuscule geitjes, Blue, het chocoladebruine paard met de ijzige campagnewaardige blik, op z'n minst één donzige Schotse hooglander en natuurlijk een stal vol miniatuur pony's. Om eerlijk te zijn was het eerst niet echt ons ding om schattige dierenfoto's te delen in WhatsApp groepen, maar toen kwam de pandemie. Bella en Gigi bewijzen dat in alle gekte van 2020, dieren zelfs in de meest bizarre tijden je gezelschap en geluk kunnen geven.

4 Neem even een Nintendo pauze

Als we december 2020 moeten samenvatten in drie woorden dan zijn die woorden: Super Mario Party. Gigi houdt haar liefde voor gamen niet geheim (denk bijvoorbeeld aan haar Valorant Halloween kostuum). Er is bovendien geen beter moment om weer je zomerobsessie met Animal Crossing: New Horizons op te pakken. Zo ben je nog net op tijd om de feestelijke eilanden te bezoeken.

5 Toon wat liefde voor je medemens

Bella Hadid staat bekend om haar inzet voor goede doelen. Zo vult ze vaak de New York Lower East Side community koelkast aan, veilt ze haar persoonlijke kleding om geld op te halen voor NAACP en de NHS en werkt ze samen met Chrome Hearts aan een capsule collectie waar alle opbrengsten worden gedoneerd aan Feeding America. Blijkbaar is vrijwilligerswerk de signatuur van 2020 voor het supermodel. Toon deze feestdagen daarom nog een beetje extra liefde voor je medemens en doneer aan een goed doel.

6 Laat je creativiteit los op je kerstboom

Gameboys, cheeseburgers en margarita’s. Sla dit jaar de gewone kerstversiering maar over, en kies net als Gigi voor decoraties met een grappige twist. Komt er dit jaar een einde aan de perfect gecureerde Instagram feeds? Laten we het hopen. Gigi Hadid is in ieder geval zonder schuldgevoel een Kerstmis maximalist en wij zijn al fans.

7 Vergeet niet om je haar te versieren

De 2020 feestdagen zijn dé kans om de show te stelen met je favoriete zeroes coupe. Volg in de voetstappen van Bella Hadid die schittert in de nieuwste items van de Marc Jacobs Heaven-collectie met opvallende extensions die perfect passen bij het kerstseizoen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid