Zó vierden de beroemdheden in 2020 kerst

Van Chrissy Teigen tot Hailey Bieber: celebrities deden er dit jaar alles aan om tóch in de kerstsfeer te komen.

Hoewel kerst er dit jaar voor praktisch iedereen anders uit zag – vaarwel knuffels en uitgebreide diners – hebben de beroemdheden der aarde er tóch nog wat van willen maken. Met een indrukwekkende kerstboom, bijvoorbeeld, of een sprankelende #fuckitimgettingdressed look (en ja, we hebben het inderdaad over J-Lo). Tijdens de feestdagen blijken celebrities in de meeste gevallen namelijk ook maar 'gewoon' mensen, die een dappere poging tot een geslaagde familiefoto doen en daarna samen uitbuiken van veel te veel eten.

Beroemdheden kerst 2020

Ook in 2020 hebben allerlei bekende namen zich weer gestort op een scala aan cheesy selfies, dubieuze variaties op de kerstmuts en zijdezachte pyjama's. Zo beleven Hailey en Justin Bieber een lief moment onder de kerstboom, terwijl de Beckhams poseren in matchende outfits. Daarom: de beste kerstinstagrams van de celebrities, om toch een (feestelijke) strik om dit rare jaar te binden. Op naar een nieuw jaar!

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Lizzo

Met een wel héél persoonlijk kussen en knappe playbacksessie luidt Lizzo de kerstdagen in. Fans willen het zachte item volgend jaar (terecht) ook onder de kerstboom.

2 De Kardashians

De hele Kardashian-clan streek dit jaar bij Kourtney neer. Kim – gekleed in een Grinchwaardige look – was een paar dagen eerder nog in het winterse Tahoe met haar familie.

3 Hailey en Justin Bieber

Kussen hier, zoals het hoort, onder de misletoe.

4 Dua Lipa bij de familie Hadid

Dua Lipa vierde deze kerst bij haar liefde Anwar Hadid, én zijn net zo bekende familie. Zo poseert ze samen met Yolanda, Gigi en Bella en hebben de kerstliefhebbers fanatiek gingerbread gebakken.

5 Priyanka Chopra en Nick Jonas

Samen met hun hond én een klassieke kerstmuts komen Priyanka Chopra en Nick Jonas direct in de kerststemming.

6 Reese Witherspoon

Naar verluidt kostte het úren om deze foto tot stand te brengen, aldus Reese Witherspoon. Dat het uiteindelijk is gelukt, is met recht een (kerst)wonder voor een moeder te noemen.

7 Jennifer Lopez

J-Lo zette de avond vóór kerst al de toon in deze extravagante, rode look.

8 De Beckhams

Over een geslaagde kerstkaart gesproken. De Beckhams poseren hier in matchende pyjama's en warme mutsen, met David als stralend middelpunt.

9 Mariah Carey

Geen kerstoverzicht zonder Mariah Carey. De queen of christmas deelde talloze foto's van haar invulling van de feestdagen, waarop ze onder meer koekjes bakt en met haar kinderen poseert.

10 Celine Dion

Celine heeft de regel der matchende pyjama's ook in de smiezen. De zangeres poseert met haar familie voor een (behoorlijk goedgevulde) kerstboom.

11 Lily Collins

Lily Collins laat haar mierzoete Emily in Paris-looks even voor wat het is, en brengt deze kerst een ode aan de Grinch.

12 Chrissy Teigen

Zo zoet: terwijl Chrissy Teigen en haar familie tijd doorbrengen in een tropisch oord, hopt de kerstman even langs. Dat levert zichtbaar veel vreugde bij haar kinderen op.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity