'The Queen's Gambit' actrice Anya Taylor-Joy heeft zo’n beetje iedere haarkleur gehad

Van marineblauw tot fel paars: bekijk hier Anya Taylor-Joy's meest extreme haartransformaties.

The Queen's Gambit's Anya Taylor-Joy mag dan wereldwijd beroemd geworden zijn met haar rode lokken als Beth Harmon in de Netflix-hitserie – maar de acteur blijkt even veelzijdig met haar haarkleur als dat ze is op het witte doek. De schakende superster is namelijk niet vies van een potje haarverf, en lijkt inmiddels zo'n beetje iedere kleur denkbaar te hebben uitgeprobeerd. Van marineblauw en fel paars tot hoogblond en kastanjebruin: door de jaren heen is Anya heel wat extreme haartransformaties ondergaan.

Anya Taylor-Joy's extreme haartransformaties

Hoewel wij haar natuurlijk het beste kennen als de schaakster Beth Harmon in Netflix-serie The Queen's Gambit, zullen fans van Anya Taylor-Joy weten dat de acteur eerder schitterde in de hoofdrol van kostuumdrama Emma. In die film zien we haar van een hele andere kant: namelijk met hoogblond haar als de eigenwijze Emma. Wie even verder scrolt op de Instagram van Anya zal zien dat de rode lokken waarmee we haar in The Queen's Gambit zien lang niet haar eerste haartransformatie is. Voor verschillende rollen, en simpelweg haar persoonlijke stijl, ging Anya eerder door het leven als blondine, probeerde ze marineblauw uit en koos ze voor een fel paarse coupe.

De vierentwintigjarige Anya laat zien dat je met een likje haarverf jezelf een compleet nieuwe look aan kunt meten. Vogue zet een aantal van Anya Taylor-Joy's meest extreme haartransformaties hieronder voor je op een rijtje. Welke is jouw favoriet?

Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix