Zó hingen celebrities de slingers op tijdens oud en nieuw

Hallo 2021! Het werd tijd.

Soms voelde het als een jaar waar nooit een eind aan zou komen, af en toe vlogen de dagen juist voorbij: hoe je 2020 ook ervaren hebt, de laatste dag van het jaar is toch maar weer mooi afgevinkt. En hoewel oud en nieuw er íets anders aan toe ging dan gewoonlijk, besloten veel mensen er toch iets feestelijks van te maken. Op oliebollen en een little black dress heeft een virus immers (gelukkig!) geen invloed. Al is het maar om een geslaagde Instagrampost in de spiegel van je badkamer te fabriceren.

Beroemdheden oud en nieuw

Ook celebrities telden op 31 december massaal af naar een nieuw jaar. Dat gebeurde vooral in kleine gezelschappen (om redenen die we niet nog eens zullen noemen) en in de eigen woonkamer. Geen beelden van massale NYE-feestjes dus, al is het stiekem wel verfrissend om beroemdheden in een setting te zien die we kennen: die van je eigen bank. Vogue selecteert daarom de meest feestelijke celebrity-foto's van een New Years Eve die we nooit meer zullen vergeten, en voor de beroemdheden in kwestie geldt ongetwijfeld precies hetzelfde.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Chrissy Teigen

Vierde de jaarwisseling op een onbekende tropische locatie (fans gokken op Sint-Maarten) met een bevriend stel en haar gezin. Uiteraard waren er ook glitters en homemade kaneelbroodjes.

2 Sophie Turner

De actrice luidde het nieuwe jaar met haar liefde – Joe Jonas – en hun honden in (en we gokken dat baby Willa al een tijdje lag te knorren). Gepaste feesthoedjes konden natuurlijk niet ontbreken.

3 Hailey Bieber

Het model hulde zichzelf op de 31ste in een waardige partydress van Saint Laurent, terwijl ze haarfijn laat zien waarom zij en Justin één van de leukste jonge koppels van het moment zijn.

4 Lizzo

De zangeres eindigt het jaar met dat waar ze zo goed in is: dansen alsof je leven er vanaf hangt. En nu maar hopen dat we dat allemaal, net als Lizzo, in 2021 weer veel meer kunnen doen.

5 Emily Ratajkoswki

De zwangere EmRata sluit het jaar af ín limoenkleurige partydress, maar wél op haar bank. Borrelplank erbij en aftellen maar.

6 Bella Hadid

Benadrukt op de laatste dag van het jaar nog maar eens hoe blij ze met haar volgers is. Als we deze filter mogen geloven, wordt het ongetwijfeld een magisch jaar voor het model.

7 Tracee Ellis Ross

Meer lol én schaterlachen is hoe dan ook een topvoornemen voor 2021. Tracee Ellis Ross begon – in een geweldig groen pak – het jaar in ieder geval al goed.

8 Lena Dunham

Van de roze kerstboom tot bijzonder relevante slinger: alles aan Lena Dunhams laatste foto van het jaar ademt a mood.

9 Zendaya

De Euphoria-ster sloot het jaar praktisch af áls een cadeautje. Iets met zelf de (mode)slingers ophangen.

10 Kylie Jenner

Uiteraard bleven de Kardashians tijdens de jaarwisseling níet thuis: Kylie en Kendall brachten tijd door op een besneeuwde piste, en in het bijbehorende zwembad van de mysterieuze locatie.

11 Jill Kortleve

Het model Jill Kortleve (in 2020 nog coverster van Vogue Nederland) eindigt het jaar op schaatsen. En met de skyline van New York op de achtergrond, natuurlijk.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity