Kamala Harris, Michelle Obama en Hillary Clinton luiden nieuw tijdperk in met symbolisch paarse inauguratie-looks

Dit zijn de inauguratie-looks van Kamala Harris, Jill Biden, Michelle Obama, Hillary Clinton en meer.

Een gedenkwaardig moment voor de Verenigde Staten dat een nieuw tijdperk inluidt: de inauguratie van de 46ste president Joe Biden en vicepresident Kamala Harris. Het land – en de wereld for that matter – is toe een nieuwe, verbindend bewind dat hoop en leiding biedt in deze bizarre tijd. Joe en Jill Biden en Kamala Harris en Doug Emhoff zijn die belofte voor Amerika.

De inauguratie-looks van Kamala Harris, Jill Biden, Michelle Obama & meer

En dat is precies waar Kamala Harris, Michelle Obama en Hillary Clinton met hun looks tijdens de inauguratie op wezen. De drie inspirerende vrouwen kozen er namelijk ieder voor om van top tot teen in de kleur paars gehuld te gaan. Een tint die een diepere betekenis heeft dan je in eerste oogopslag zou denken. Het symboliseert namelijk de vereniging van rood, de Republikeinse partij en blauw, de Democratische partij. Kamala, Michelle en Hillary zeggen hiermee dat het tijd is voor een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van de Verenigde Staten – een van verbintenis, samenwerking en eenheid.

Van Harris' stiefdochter Ella Emhoff tot de jonge poëet Amanda Gorman – die beide in Miu Miu gekleed gingen – vind je hieronder de mooiste (en belangrijkste) looks tijden de inauguratie van Joe Biden en Kamala Harris.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Kamala Harris
kamala harris en haar man tijdens inauguratie
Joe RaedleGetty Images

De kersverse vicepresident van de Verenigde Staten Kamala Harris droeg een paars ensemble van de Amerikaanse ontwerper Christopher John Rogers.

2 Jill Biden
jill  joe biden tijdens inauguratie
PoolGetty Images

De gloednieuwe First Lady van de Verenigde Staten koos voor een blauwe look met matching mondmasker van ontworpen door Alexandra O’Neill van modelabel Markarian.

3 Michelle Obama
michelle  barack obama tijdens inauguratie
Rob CarrGetty Images

De meest geliefde voormalig-First Lady... ooit wellicht, Michelle Obama, droeg een paarse pantalon, trui en overcoat van Sergio Hudson.

4 Hillary Clinton
bill  hillary clinton tijdens inauguratie
Rob CarrGetty Images

De president waar we vier jaar geleden op hoopte, Hillary Clinton, droeg voor de inauguratie een klassiek paars pantsuit met donkerpaarse overcoat van Amerikaans modehuis Ralph Lauren.

5 Ella Emhoff
ella emhoff inauguratie
Win McNameeGetty Images

De stiefdochter van vicepresident Kamala Harris bewees wederom haar gevoel voor mode in een look van Miu Miu.

6 Amanda Gorman
amanda gorman tijdens inauguratie
Alex WongGetty Images

Poet laureate Amanda Gorman, die een indrukwekkende lezing gaf tijdens de inauguratie, droeg tevens een look van Miu Miu.

7 Lady Gaga
lady gaga tijdens inauguratie
Win McNameeGetty Images

De eer was aan Lady Gaga om het volkslied ten gehore te brengen tijdens de inauguratie, waarvoor ze een couturejurk van Schiaparelli droeg, ontworpen door de Amerikaanse Daniel Roseberry.

8 Jennifer Lopez
jennifer lopez tijdens inauguratie
Win McNameeGetty Images

Ook JLo had de eer om op te treden tijdens de inauguratie, waarvoor ze van top tot teen in Chanel ten tonele verscheen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity