Kendall Jenner in volledige transparante Longchamp jurk ter ere van 70-jarig bestaan modehuis

Kendall Jenner verschijnt in transparante Longchamp-jurk in Parijs.

Clothing, Beauty, Long hair, Black hair, Dress, Fashion model, Leg, Thigh, Photo shoot, Model,
Getty Images

Als model is Kendall Jenner er wel aan gewend om haar figuur te laten zien, in verschillende looks op de catwalk, in modeseries of campagnes. Tegelijkertijd is ze bepaald niet bescheiden als het aankomt op zich kleden voor event dressing – zo treedt zij ook in de voetsporen van haar bekende zus, Kim Kardashian.

Getty Images

Ambassadeur

Het 22-jarige model werd gisteren in Parijs gesignaleerd bij het feestje van Longchamp, die zijn 70-jarig bestaan vierde bij de Opera Garnier. Voor de gelegenheid trok Jenner een volledig transparante zwarte jurk uit de kast, die voor haar op maat was gemaakt door Longchamp. De stof was daarbij geborduurd met een fluwelen motief van jockeys op paarden – een signatuur van het Franse modehuis. Jenner droeg er een high-waisted lingeriebroekje onder. Verder hield ze de look klassiek met een felrode lip en het haar strak naar achteren in een knot. Eerder dit jaar is het topmodel benoemd tot ambassadeur voor Longchamp, waarbij ze schittert in de womenswear campagne van het merk met een paard. Deze fashionweek koos ze ervoor geen enkele show te lopen, maar verscheen ze daarentegen wel aan de zijde van Kate Moss bij Longchamps eerste show in New York.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity