Prins Harry gespot met mysterieuze zwarte ring

Prins Harry is gespot met een mysterieuze zwarte ring na de mededeling van Meghan Markle's zwangerschap.

The Duke And Duchess Of Sussex Visit Australia - Day 3
Pool/Samir HusseinGetty Images

Prins Harry is gespot met een zwarte ring tijdens de royal tour door Australia met Meghan Markle. Na veel speculaties op Twitter blijkt deze mysterieuze ring een Ouraring te zijn, een smart ring uit Finland.

De ring

De Ouraring, een nieuwe smart ring, traceert en identificeert activiteiten en verschillende slaaproutines die dan worden verbonden met een app op de smartphone. De smart ring, een winnaar van de Red Dot Awards, is gecreëerd door Finse tech designers en is te koop voor €314 - € 1049 in twee verschillende stijlen en vier kleuren. Nu dat het stel door Australië aan het reizen is en hun eerste kind verwacht zal de ring zeker van pas komen.

Darrian TraynorGetty Images

Verbroken tradities

Al hoewel men onder de veronderstelling was dat Meghan Markle de ring als zwangerschapscadeau had gegeven, draagt Harry nog steeds zijn platinum trouwring op zijn linkerhand. Harry zelf staat bekend om zijn verrassende accessoirekeuzes. Zo heeft hij de koninklijke traditie verbroken door een armband aan te nemen tijdens zijn bruiloft en droegen hij en Markle dezelfde armbanden in het begin van hun relatie. Ook draagt hij een zilveren armband ter aandenken aan zijn moeder, prinses Diana.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity