Zijn Bella Hadid en The Weeknd verloofd?

Bella Hadid en The Weeknd zijn overduidelijk klaar voor een volgende stap in hun relatie

Getty Images

Terwijl Hailey Baldwin haar naam net heeft veranderd naar Hailey Bieber, lijkt het erop dat ons nog meer celebrity verlovingen en -trouwerijen wachten. Natuurlijk, tijdens holiday season. Volgens US Weekly heeft het er alle schijn van dat Bella Hadid en the Weeknd, ofwel Abel Tesfaye, de volgende zijn om in het huwelijksbootje te stappen. Zou het?

Commitment

Zo deelde de nieuwssite dat the Weeknd (28) van plan is om Hadid (22) zo snel mogelijk ten huwelijk te vragen. 'Ze zijn stapelverliefd op elkaar', vertelde een bron aan het magazine. Het stel heeft een knipperlichtrelatie sinds 2016, hoewel ze afgelopen jaar een lange pauze inlasten. In die tijd was the Weeknd samen met zangeres Selena Gomez. Nu wordt Tesfaye weliswaar wekelijks arm in arm en lachend gefotografeerd met de jongste Hadid. Volgens US Weekly is Hadid net bij the Weeknd ingetrokken in zijn appartement in New York. De bron: 'Hij heeft haar gevraagd bij hem te komen wonen en zij ging daar graag op in. Ze had het gevoel dat dit de juiste volgende stap was in hun relatie.' Hierbij heeft de New York Post de laatste details: de krant berichtte vorige maand dat the Weeknd een penthouse in Tribeca had gehuurd voor 60,000 dollar per maand die hij zou delen met Hadid. Jessica Biel en Justin Timberlake hebben ook een appartement in dat gebouw, waarin eveneens een zwembad, spelletjeskamer voor kinderen en wijnruimte is ingedeeld. Hoe zou een bruiloft tussen dit succesvolle en knappe koppel eruitzien? Stay tuned.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Bella Hadid