Kim Kardashians dochter Chicago krijgt mini-Mercedes

De mini-auto van de eenjarige Chicago matcht met die van haar moeder Kim.

View this post on Instagram

Merry Christmas 🎄

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nadat halfzusje Kylie Jenner haar dochter Stormi Webster had verwend met een Lamborghini in Louis Vuitton-print, kon een extravagant cadeau voor Kim Kardashians dochter Chicago West natuurlijk niet achterblijven. Afgelopen week vierde het derde en tevens jongste kind van Kim en Kanye haar eerste verjaardag, en dat werd uitgebreid gevierd binnen de Kardashian-familie. Zo werd Chicago verrast met een mini-Mercedes van haar tante Kourtney Kardashian.

Mini-Mercedes

Chicago's mini-auto is een heuse Mercedes-Benz G-Class in het kanariegeel, en heeft zelfs echte deuren en werkende koplampen. De eenjarige kan in het vervolg matchen met haar moeder, want afgelopen augustus verraste Kanye West zijn vrouw met hetzelfde type Mercedes-Benz in een neongroene kleur. Kim deelde het verjaardagscadeau voor haar dochter op Instagram, en wijdde er een hele rits Instagram Stories aan.

'Het is Chicago's verjaardag en kijk waar Kourtney mee komt aanzetten. We hebben een familiediner om het te vieren en dit is wat Chi heeft gekregen om te matchen met haar mama,' schreef Kim bij de video. 'Bedankt, Kourt!' Gezien Kim en Kanye hebben bevestigd in verwachting te zijn van hun vierde kindje, kunnen we in de toekomst wellicht nog meer extravagante babycadeau's verwachten. Misschien wordt het de volgende keer een mini-Hummer? Who knows.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity