Blake Lively heeft de perfecte hairdo voor regenachtige dagen

Het kan geen kwaad je kapsel af te kijken bij Blake Lively wanneer het met bakken uit de lucht komt.

blake-lively-kapsel-regenachtige-dagen
Getty Images

Tijdens New York Fashion Week regent het pijpenstelen. Dit levert een straatbeeld op van honderden (modische) paraplu's die van hot naar her vliegen. Met zoveel vochtigheid in de lucht is het nog een lastige opgave om je kapsel in het gareel te houden. Gelukkig heeft Blake Lively daar een creatieve oplossing voor gevonden. De actrice verscheen gisteravond tijdens de première van haar film A Simple Favor bij het Museum of Modern Art met het perfecte kapsel voor regenachtige dagen.

Ingevlochten

De 31-jarige actrice betrad de rode loper met een strakke, lange vlecht in wet look-stijl, die ze over haar linkerschouder droeg. Niet alleen is Lively's hairdo bestand tegen de regen, ook zorgt het kapsel voor een chique look die perfect is voor een gelegenheid als deze. Ze maakte haar beautylook af met bordeauxrode oogschaduw en een zachtroze kleur op haar lippen. Mocht je zelf het weer weer eens moeten trotseren, laat Blake Lively dan je inspiratie zijn om je lokken pluisvrij te houden.

Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity