Amber Heard kiest spraakmakende look met "badmuts" voor wereldpremière

De Amerikaanse actrice koos voor een couture look van het Italiaanse Valentino, straight off the runway, inclusief spraakmakend hoofdstuk.

Amber Heard première Aquaman Londen Valentino badmuts.
Getty Images

De Amerikaanse actrice Amber Heard is bij de wereldpremière van de film Aquaman in Londen dicht bij haar personage gebleven. De 32-jarige actrice verscheen gisterenavond als een echte "queen of the sea" op de rode loper aan Leicester Square. Inclusief "badmuts", jawel.

Getty Images

Het gebeurt niet heel vaak dat een bepaalde look van een bekendheid er op de rode - in dit geval blauwe loper - uitspringt. Maar voor de wereldpremière van Aquaman waar Heard samen met Jason Momoa and Dolph Lundgren in schittert, ging ze een stapje verder. Geïnspireerd op haar personage prinses Mera, koos ze voor een extravagante jurk met lange sleep van Valentino, afgewerkt met vintage juwelen uit 1850. De jurk die recht uit de Herfst/Winter Haute Couture collectie 2018 komt heeft een laag decolleté en een grote uitsnede langs de achterkant die haar tatoeages toont. Een citaat van de Chileense dichter Pablo Neruda 'te amo como se aman ciertas cosas oscuras, secretamente, entre la sombra y el alm', wat zich vertaalt naar 'Ik hou van je zoals ik van bepaalde duistere dingen houd, in het geheim, tussen de schaduw en de ziel'.

Getty Images

Badmuts

Een geweldige keuze van Heard en haar stylist Karla Welch. De actrice koos ervoor om een straight off the runway look van Valentino's Couture collectie neer te zetten. Dit inclusief hoofdstuk in dezelfde groene en gouden stof waaronder ze haar blonde lokken verstopte en dat het internet op dit moment bezighoudt. Het lijkt wel alsof Heard een aanraking van Midas kreeg voor de gelegenheid. Naast de gouden halsketting en armband, de fijne afwerking in de jurk en de gouden schoenen, werkte ze haar look af met een gouden highlighter op de ogen.

Valentino Haute Couture Herfst/Winter 2018 collectie.
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity