Keira Knightley draagt Chanel couture look naar Buckingham Palace

Vanochtend is de Britse actrice Keira Knightley ontvangen op Buckingham Palace voor het in ontvangst nemen van haar OBE.

Fashion model, Fashion, Clothing, White, Runway, Fashion show, Haute couture, Dress, Cocktail dress, Neck,
Getty Images

Vanochtend is de Britse actrice Keira Knightley ontvangen door prins Charles op Buckingham Palace voor het in ontvangst nemen van haar OBE voor haar prestaties in film en haar werk voor haar liefdadigheidsorganisaties als WaterAid en Oxfam. Knightley betreedt voor de eerste keer de trappen van Buckingham Palace, dit in aanwezigheid van haar man James Righton en haar ouders. In een Chanel-look, die net iets ingetogener is dan haar fenomenale avondjurk die ze koos voor de Notenkraker-première begin november dit jaar.

Belle in Chanel

Al hoeft Keira als Chanel-muze geen twee keer na te denken over haar outfitkeuze want een look van het Franse modehuis is altijd een schot in de roos; deze dag is toch iets specialer. Een straight of the runway look uit de haute couture collectie dan maar. Gelukkig zijn monsieur Lagerfeld en Keira twee handen op één buik en kon ze rekenen op één van zijn ontwerpen uit de Chanel Lente/Zomer 2018 haute couture collectie. Het tweedelige tweedpak mét hoed in dezelfde stof, combineert ze met een witte blouse en zwart lintje om de nek. Ze werkt de look af met lakleren lichtbruine schoenen en een roze parelmoeren riem in de taille die de Chanel-blazer gesloten houdt. Natuurlijk mooi als ze is, draagt ze haar bruine haren in een middenscheiding, is ze voorzien van haar signature bruine smokey eye en zorgt ze ervoor dat haar nagels matchen met de kleur van haar schoenen. It's all in the details!

Keira Knightley met haar man James Righton en haar ouders bij Buckingham Palace.
Getty Images

Keira Knightley en prins Charles tijdens de uitreiking van de OBE.
Getty Images
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity