Emily Blunt straalt in koningsblauwe avondjurk tijdens Mary Poppins-première

Emily Blunt liep een serieus blauwtje tijdens de aankomst van de Mary Poppins-première aan de Royal Albert Hall.

Cobalt blue, Fashion model, Fashion, Clothing, Purple, Haute couture, Dress, Electric blue, Gown, Hairstyle,
Getty Images

Gisterenavond vond de Europese première van Mary Poppins plaats in Londen. Emily Blunt, die de rol van Julie Andrews in de originele musical film uit 1964 overneemt, liep daarbij een blauwtje tijdens aankomst aan de Royal Albert Hall.

Getty Images

Koninklijk blauw

Een lang blauw tapijt met straatlantaarns en bloeiende roze kersenbloesems, leidde naar de ingang van het concertgebouw - die was veranderd in het huis van de geliefde film - was de perfecte hommage aan de Londense setting uit de jaren 30. De Britse actrice die de hoofdrol van Rob Marshall's nieuwe Mary Poppins Returns vertolkt, verdwijnt zowaar op de achtergrond met haar in het oog springende look. In a good way! De Golden Globe-winnares droeg voor de Europese première een zijden blauwe jurk tot op de grond die haar slanke figuur omhelsde. De Schiaparelli-jurk uit de haute couture herfst/winter 2018 collectie heeft een elegante halslijn, een bescheiden sleep en nauwsluitende mouwen. Emily droeg haar haar in zachte, gladde krullen en complimenteerde haar lichte teint met een rooskleurige make-uplook en roze lippenstift.

V.l.n.r.: Lin-Manuel Miranda, Emily Mortimer, Emily Blunt en Colin Firth.
Getty Images
Getty Images

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity