Kate Middleton steelt de show in one-shoulder Alexander Mcqueen jurk bij de BAFTA's

De Hertogin van Cambridge maakte een zeer stijlvolle verschijning op de rode loper van het filmevenement.

EE British Academy Film Awards - Red Carpet Arrivals
Samir HusseinGetty Images

Gisteravond was een avond vol met prijsuitreikingen voor de muziek en film-industrie. Zowel de Britse BAFTA’s als de internationale Grammy Awards vonden afgelopen zondagavond plaats. Tijdens de Grammy’s zagen we celebrities in de mooiste en indrukwekkendste looks hun opwachting maken, maar ook tijdens de uitreiking van de BAFTA’s bleven de stijlvolle verschijningen niet uit. Kate Middleton maakte tijdens de uitreiking van de 'Britse Oscars' een uitermate stijlvolle verschijning.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Sneeuwwit

Samen met prins William betrad Kate de rode loper tijdens het feestelijke en glamoureuze evenement. Het is niet de eerste keer dat het royal koppel hun opwachting maakt tijdens het filmevenement. Prins William is de huidige voorzitter van de BAFTA Awards en is daarom elk jaar bij de ceremonie aanwezig. Kate Middleton vergezelt William op het evenement en zoals gewoonlijk ziet de Hertogin van Cambridge er onberispelijk uit. Ter ere van de uitreiking dit jaar was de hertogin gehuld in een sneeuwwitte look. Kate droeg een elegante witte asymmetrische avondjurk met bloem versieringen van het Britse modehuis Alexander McQueen, een van haar favoriete modehuizen. Daarbij draagt de hertogin glinsterende hakken van Jimmy Choo en een matching witte clutch. Om haar look af te maken bracht Kate een subtiel eerbetoon aan haar overleden schoonmoeder, wijlen prinses Diana. De hertogin droeg een fonkelend paar druppelvormige diamanten oorbellen die ooit toebehoorden aan Williams moeder. Een ware royal-look met precies de goede dosering glam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton