Irina Shayk en Bradley Cooper in matching smokings op de rode loper van de BAFTA's

Het koppel maakte een stijlvolle verschijning in Londen bij de uitreiking van de 'Britse Oscars'.

irina-shayk-en-bradley-cooper-baftas-2019
Karwai TangGetty Images

Op zondagavond werden niet alleen de 61e Grammy Awards georganiseerd (waar we getuigen waren van de meest indrukwekkende looks), ook vonden de Britse BAFTA's plaats in de Royal Albert Hall in Londen. Veel beroemdheden waren van de partij, waaronder prins William en Kate Middleton, die gekleed was in een sneeuwwitte one-shoulder jurk van Alexander McQueen. Ook topmodel Irina Shayk en Bradley Cooper stonden op de gastenlijst. Hoewel het Hollywood-koppel niet samen over de rode loper flaneerden, stemden zij wel hun kledingkeuze op elkaar af. Zo kozen zowel Shayk als Cooper voor een zwarte smoking tijdens het prestigieuze filmevenement.

Matching smokings

Shayk en Cooper laten zich als koppel maar weinig zien in het openbaar. Zo staan zij erom bekend hun relatie grotendeels privé te houden, maar met Coopers succes met de film A Star Is Born zien we de twee steeds vaker een publieke verschijning maken. Zo zagen we het stel bij de Golden Globes begin januari - waar ze zelfs samen over de rode loper liepen - en nog geen week later bij de National Board of Review Awards Gala in New York. Daar gingen zowel Cooper als Shayk solo over de rode loper, zo ook afgelopen zondag tijdens de jaarlijkse BAFTA's. Maar dat deed het koppel wel in stijl, want de acteur en het topmodel droegen matching smokings. Zo maakte Cooper een verschijning in een klassieke smoking van Hedi Slimane's Celine. Ook Irina was gekleed in een chique zwart pak van Burberry, echter zonder witte blouse en bijpassende vlinderdas.

EE British Academy Film Awards - Red Carpet Arrivals
Karwai TangGetty Images

A Star Is Born

Het was afgelopen zondag kiezen voor het A Star Is Born-duo Lady Gaga en Bradley Cooper, want zowel de Grammy Awards als de BAFTA's werden uitgereikt. A Star Is Born was bij beide evenementen genomineerd, zij het nummer "Shallow" bij de Grammy's, de film zelf (inclusief Cooper voor Beste Regisseur) bij de BAFTA's. Logischerwijs koos Gaga voor de Grammy's en Cooper voor de BAFTA's, gezien hun persoonlijk nominaties. De zangeres viel driemaal in de prijzen, terwijl Cooper hun gezamenlijke award voor Beste Originele Muziek in ontvangst nam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity