Pippa Middleton maakt eerste officiële verschijning sinds geboorte zoontje

Yes, ze is terug. En hoe! Lees hier alles over haar rode loper debuut na de geboorte van haar eerste kindje bij het British Heart Foundation Beating Hearts Ball in Londen.

Clothing, Fashion model, Fashion, Dress, Haute couture, Fashion design, Neck, Day dress, Event, Style,
Getty Images

Het is niemand ontgaan; Pippa Middleton was gisterenavond aanwezig bij de Britse Beating Heart foundation Beating Hearts Ball in Londen in een prachtige, kleurrijke en chique avondjurk. Ze maakte hiermee haar rode loper debuut na de bevalling van haar kindje Michael William Matthews in oktober 2018.

Tijdje afwezig

Ze is een tijdje uit de media geweest maar Pippa Middleton, de jongere zus van hertogin Kate Middleton, was gisterenavond als co-voorzitter aanwezig bij het jaarlijkse gala voor fondsenwerving in de Guildhall, het stadhuis van Londen. Een belangrijk moment voor haar want ze is ze ook ambassadeur voor de British Heart Foundation. Ze wist iedereen tein een kleurrijke in zwarte avondjurk van Temperley London.

De avondlook

Pippa draagt de avondjurk met kleurrijke strepen en patronen, ruches mouwen en hoge kraag met strik - die nu zelfs in de sale is - met diamanten oorbellen en een rode Emmy London-clutch. De maxi-lengte van de jurk geeft een klassieke effect wat zich uitstekend leent voor de gelegenheid. Haar zus Kate Middleton was niet aanwezig vanwege haar bezoek aan Noord-Ierland met prins William. Daar verscheen de Hertogin van Cambridge in een aantal bijzondere looks.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity