Gwendoline Christie blaast rode loper omver in jurk van Iris van Herpen

Nederlandse ontwerpers waren goed vertegenwoordigd bij de première van het laatste seizoen van Game of Thrones.

Haute couture, Fashion design, Costume design, Costume, Art,
Getty Images

Nederlandse ontwerpers waren goed vertegenwoordigd bij de première van het laatste seizoen van Game of Thrones. Carice van Houten (Melisandre in de serie) koos voor een ontwerp van de king of conscious couture Ronald van der Kemp, en collega Gwendoline Christie – die de rol van Brienne of Tarth vertolkt – ging voor een Fire and Ice-waardige look van Iris van Herpen.

Gwendoline Christie in Iris van Herpen bij Game of Thrones première
Gwendoline draagt een jurk uit Iris van Herpens Couture collectie van dit jaar.
Getty Images

Iris van Herpen couture

Gwendoline’s jurk komt uit de Couture Lente 2019 collectie van Iris van Herpen, getoond tijdens Paris Couture Week in januari van dit jaar. De lange, wolk van een jurk in transparante organza (die tot stand kwam door een samenwerking met New Yorkse kunstenaar Kim Keever) is al beeldig van zichzelf, maar Christie took it to a whole ‘nother level, door de jurk veelvuldig in de lucht te gooien alsof het confetti was met als gevolg dat je compleet vergeet wat Game of Thrones überhaupt is, en alleen maar oog hebt voor de organza droom mede mogelijk gemaakt door Brienne of Fierce.

Clothing, Red carpet, White, Dress, Carpet, Fashion model, Premiere, Formal wear, Flooring, Gown,
Nederlandse actrice Carice van Houten betrad de rode loper van de première in een look van Ronald van der Kemp.
Getty Images

Seizoen acht van Game of Thrones gaat op 14 april (ja, volgende week al!) in première op HBO, lees hier alvast alles wat je moet weten om alvast in de stemming te komen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity