Anna Drijver en Elise Schaap schitteren op de rode loper bij première Netflix-serie Undercover

De twee Nederlandse actrices verschenen in bijzondere looks tijdens de screening van de eerste Nederlandse Netflix-serie.

image
Samuel van Leeuwen

Gisteravond vond een exclusieve screening plaats in Amsterdam, van de eerste aflevering van de eerste Nederlandse Netflix serie Undercover. De lancering van de Nederlandse serie werd feestelijk gevierd waarbij actrices als Anna Drijver en Elise Schaap een bijzondere verschijning maakten op de rode loper.

image
Samuel van Leeuwen

Stralend op de rode loper

Undercover gaat over één van de grootste XTC-producenten in de wereld, Ferry Bouman (gespeeld door Frank Lammers), die een fijn leven heeft in zijn villa op een campingterrein op de grens van België en Nederland. Dit comfortabele bestaan verandert echter drastisch wanneer twee undercover agenten zijn netwerk proberen te rollen. Voor de feestelijke lancering van de serie verschenen hoofdrolspeelsters Anna Drijver en Elise Schaap op de rode loper met hun medecollega's, gehuld in bijzondere looks. Anna Drijver verscheen in een zwarte leren jurk van het Duitse modehuis Boss. De actrice maakte haar look af met zwarte hakken met zilveren stud-accenten van Christian Louboutin en een glanzende zwarte clutch. Mede-actrice Elise Schaap verscheen in een avondblauwe jumpsuit en nude-kleurige hakken. Undercover is vanaf 3 mei te zien op Netflix.

image
Samuel van Leeuwen
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Rode loper