Gigi en Bella Hadid verschijnen in matching nude looks op de rode loper van de VMA's

De Hadid-zussen zorgen voor een supermodellen-modemoment tijdens de MTV Video Music Awards 2019.

gigi-bella-hadid-vmas
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Maandagavond stond compleet in het teken van de MTV Video Music Awards, de jaarlijkse awardshow waarbij artiesten en hun muziekvideo's worden bekroond. Ook dit jaar werd de rode loper gevuld met beroemdheden in spraakmakende looks, zoals die van modellenzussen Gigi en Bella Hadid. De twee verschenen in matching nude looks en creëerden daarmee een waar supermodellen-modemoment.

Gigi en Bella Hadid bij de VMA's

Hoewel alles er op wijst dat Gigi aan het daten is met "The Bachelor" Tyler Cameron, koos het supermodel ervoor haar zus Bella mee te nemen. En dat bleek een goede keuze, gezien de zussen hun stijlvolle looks bijna op betoverende wijze op elkaar wisten af te stellen. Gigi droeg een nude korset en bijpassende shiny pants van Tom Ford, terwijl Bella gekleed was in een strakke nude jurk met gele print die uit twee delen bestond, maar bij elkaar gehouden werden met slechts twee bretels. Het model toont hiermee haar bewonderenswaardige supermodel abs (die ze naast hard werken in de sportschool ook deels te danken heeft aan moeder Yolanda Hadid).

Blondes have more fun

Op hun eerste grote rode loper moment sinds de CFDA Awards in juni kozen Gigi en Bella niet alleen voor matchende outfits, ook zijn de modellen nu allebei blondines. Zo besloot Bella van een donkerbruine coupe weer terug te gaan naar haar roots en haar lokken steeds blonder te verven. Op de rode loper van de VMA's tonen de zussen dat hun haarkleuren niet meer zoveel van elkaar verschillen, waarmee de twee voor een heus twinning moment zorgen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid