Lily-Rose Depp en Timothée Chalamet vormen het schattigste koppel van het Venetië Film Festival

De twee jonge acteurs zien eruit als fashion royalty.

lily-rose-depp-timothee-chalamet-koppel
Stephane Cardinale - CorbisGetty Images

De 76e editie van het Venetië Film Festival is in full swing. De ene na de andere nieuwe prent gaat in première, en dat betekent dat de rode loper in de Italiaanse stad iedere avond gevuld is met de grootste (film)sterren. Maandagavond vond de première plaats van de nieuwe Netflix-film The King, waarin onder anderen Timothée Chalamet en Lily-Rose Depp schitteren. De twee jonge acteurs werken niet alleen samen, ook vormen ze een koppel – wat ze wederom bevestigen op de rode loper in Venetië.

Lily-Rose Depp en Timothée Chalamet op het Venetië Film Festival 2019

De 20-jarige dochter van Vanessa Paradis en Johnny Depp is geen onbekend gezicht op grote evenementen. Zo werkt Lily-Rose hard aan haar carrière als model en actrice, en is ze onder het gezicht van Chanel. Tijdens het Venetië Film Festival schitterde ze dan ook in een prachtige, zachtroze creatie van het iconische Franse modehuis.

Aan haar zijde stond haar vriend en The King-tegenspeler Timothée Chalamet, die op 23-jarige leeftijd ook al een flink cv heeft opgebouwd. Als grote ster van The King maakte de acteur een bijna koninklijke verschijning op de rode loper, in een champagne-kleurig pak van Haider Ackermann met aan zijn voeten contrasterende zwarte cowboy boots.

Depp en Chalamet zijn sinds september vorig jaar een koppel, maar houden hun relatie grotendeels privé (met zo nu en dan een zeldzame verschijning op de rode loper).

The King

De nieuwe Netflix-film The King gaat over de eigenzinnige prins Hal (gespeeld door Chalamet) die met tegenzin de Engelse troon bestijgt na het overlijden van zijn vader. Hij wordt gekroond als koning Henry V van Engeland waardoor hij gedwongen wordt het koninklijke leven te leiden. Naast Chalamet en Depp speelt ook Twilight-acteur Robert Pattinson een rol, even als Sean Harris en Ben Mendelsohn. De film staat gepland voor dit najaar, en zal niet alleen op Netflix te zien zijn, maar ook draaien in een aantal bioscopen. Bekijk hieronder alvast de trailer.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity