Anne Hathaway maakt stralende comeback op de rode loper in Atelier Versace

De actrice straalde op de rode loper van de Critics' Choice Awards in een gouden glitterjurk van het Italiaanse modehuis.

anne-hathaway-comeback-zwangerschap-critics-choice-awards-versace
Getty Images

Anne Hathaway wordt zelden gezien op de rode loper, maar áls ze er is, maakt haar verschijning standaard indruk. Waar ze vorig jaar haar tweede zwangerschap aankondigde met een opvallende look op de rode loper, maakte de actrice tijdens de Critics' Choice Awards haar debuut na de bevalling van haar kindje eind vorig jaar. Op de rode loper werd duidelijk dat Hathaway haar pregnancy glow nog knap in stand heeft gehouden, in de vorm van een letterlijk stralende comeback, mede mogelijk gemaakt door het immer glamoureuze Atelier Versace.

Anne Hathaway's comeback

Anne Hathaway – wie in 2013 een Oscar werd gegeven voor haar bijrol in Les Misérables – was aanwezig bij de awardshow voor een nominatie voor haar rol in Modern Love, een Amazon-productie die gebaseerd is op de gelijknamige iconische column in The New York Times. Hathaway's laatste rode loper verschijning was in oktober vorig jaar, toen ze de première van Modern Love bijwoonde in New York.

25th Annual Critics' Choice Awards - Arrivals
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Tijdens de Critics' Choice Awards maakte de 37-jarige actrice haar rode loper-debuut sinds ze haar tweede kind met echtgenoot Adam Shulman verwelkomde. Dat debuut maakte de actrice uiteraard in stijl met een bijzonder ontwerp, dat tevens dé trend van de Golden Globes bevatte in de vorm van enorme mouwen, waarin ze letterlijk schitterde. De actrice was gehuld in een gouden glitterjurk, die enorme Hollywood-gevoelens oproept en afkomstig is van Atelier Versace. Ze combineert het exemplaar – dat een diepe V-hals en prachtige open rug heeft – met sieraden van juwelenlabel Messika.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Hathaway deelde haar look op haar Instagram-account met daarbij de tekst 'Welcome back', om haar boodschap extra duidelijk te maken. De look is mede door Anne's nieuwe stylist, Erin Walsh, tot stand gekomen, die op Instagram niet één, maar twee trotse appreciation-posts plaatst. 'Zo sexy. En dan te bedenken dat deze vrouw net een kind heeft gekregen #icoon.'

Anne en Atelier Versace

De Princess Diaries-actrice verscheen eerder al in Atelier Versace, maar dat is wel een tijdje geleden. In 2011 droeg ze een donkerrode glitterjurk naar de Oscars-afterparty van Vanity Fair. Eerder in 2008 koos ze tijdens het Venice Film Festival tevens voor het modehuis van Donatella Versace, en verscheen toen in een strapless exemplaar met opvallende ruffles. Hathaway's nieuwe, gouden old-Hollywood-achtige look kan nu aan dit rijtje worden toegevoegd en is misschien wel een van haar meest stralende verschijningen tot nu toe.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Celebrity