De beste naked dresses van de Oscars

Omdat steeds meer celebrities de kunst der naked dresses onder de knie hebben.

Hét uitgelezen moment voor het tonen van wat huid moeten de Oscars zijn, waar de ene na de andere sexy naked dress de revue passeert. Van Versace tot Saint Laurent: Vogue zet de beste exemplaren op een rijtje, gedragen door celebrities als Laura Harrier en Zoë Kravitz.

Naked dresses

Voor de Oscars van dit jaar liggen er twee zaken compleet in de lijn der verwachting: 1) déze films zullen waarschijnlijk een felbegeerd beeldje binnenslepen en 2) we gaan weer een overdaad aan sexy dresses op de rode loper zien. Dat gaat namelijk al jaren zo: zo koos zangeres Cher in 1988 al voor een doorschijnend exemplaar van designer Bob Mackie, en zette daarmee de toon voor sterren als Kendall en Kylie Jenner, die vandaag de dag toch wel de troon spannen binnen dit genre. Toch kiezen een hoop andere celebrities ook steevast voor een naked dress, of dat nou om een zichtbare rug, buste of buik gaat. Doorschijnende stoffen, mesh en hoge splitten zijn hierbij het sleutelwoord, want wel nét verhullend genoeg, maar tegelijkertijd een mooi podium voor zaken die juist gezien mogen worden. Van Stella Maxwell in glinsterend Versace tot Zoë 'coolste bruid ooit' Kravitz in een minitop: Vogue zet de mooiste exemplaren van de Oscars op een rijtje.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van De Oscars