De beste beautylooks van de Oscars 2019

De grootste sterren tonen zich dit jaar weer van hun beste kant.

oscars-2019-beste-beautylooks
Frazer HarrisonGetty Images

Voor de 91ste uitreiking van de Oscars hebben de grootste sterren zich goed uitgedost. Vogue doet live verslag en maakt de winnaars bekend. Daarbij kozen we onze favoriete rode loper looks en zetten we de highlights van de ceremonie op een rij. Niet alleen de jurken waren het nakijken waard, ook de beautylooks waren dit jaar weer on point. Dit zijn Vogue's favorieten.

Advertentie - Lees hieronder verder
1 Amandla Stenberg
Hair, Face, Skin, Eyebrow, Hairstyle, Beauty, Lip, Forehead, Chin, Fashion,
Getty Images

De vlechten van Amandla Stenberg zijn op een bijzondere manier vastgezet in een sierlijke knot. Haar beautylook is sprankelend, met goudkleurige oogschaduw, een winged eyeliner en een gezonde glow.

2 Emilia Clarke
91st Annual Academy Awards - Arrivals
Steve GranitzGetty Images

Nadat de opnames voor het laatste seizoen van Game of Thrones erop zitten, heeft Emilia Clarke haar witblonde lokken ingeruild voor haar natuurlijke bruine haar. Net als Charlize Theron heeft ook Clarke haar lokken kort laten knippen. De actrice gaat voor een rozekleurige make-uplook met roze oogschaduw, eyeliner, roze blush en een felroze lip.

3 Ashley Graham
Hair, Face, Hairstyle, Eyebrow, Beauty, Skin, Chin, Chignon, Bun, Lip,
Getty Images

Het curvy model gaat voor een glamoureuze make-up look door visagiste Kate Synnott, inclusief dramatische eyeliner. Haar bruine lokken zijn strak naar achteren gekamd en vastgemaakt in een knot met fluwelen strikjes.

4 Charlize Theron
91st Annual Academy Awards - Arrivals
Steve GranitzGetty Images

De actrice ruilt haar o-zo bekende blonde lokken in voor een bruine coupe. Zo debuteert Theron een korte, bruine bob op de rode loper van de Oscars, die ze combineert met een rode lip en neutrale oogmake-up.

5 Laura Harrier
91st Annual Academy Awards - Arrivals
Frazer HarrisonGetty Images

Laura Harrier verscheen op de rode loper als een moderne Assepoester, inclusief ijsblauw jurk en bijpassende ijsblauwe oogschaduw. Haar haren draagt ze in een losse knot.

6 Emma Stone
91st Annual Academy Awards - Arrivals
Steve GranitzGetty Images

Emma Stone, die ook dit jaar weer gehuld is in Louis Vuitton, heeft haar beautylook afgestemd op haar jurk. Zo matcht de roodbruine oogschaduw met de pailletten van de jurk én met het dieprode haar van de actrice.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van De Oscars