Dit wordt naar alle waarschijnlijkheid de naam van Kate Middleton en prins Williams derde kind

Kate Middleton en prins William kiezen waarschijnlijk uit één van deze namen voor hun derde kindje.

De officiële kerstkaart van Kate Middleton en prins William is nog maar net uitgegeven, of er is wéér nieuws over je favoriete Britse royal family. In Groot-Brittanië wordt namelijk inmiddels flink gewed, jawel, gewed op de mogelijke geboortedag, het geslacht, het geboortegewicht (?) en de naam van het derde kindje van Kate en William. Dit gebeurde bij prinses Charlotte en prinsje George ook al, en verschillende bookmakerskantoren hebben op basis van deze weddenschappen al een voorlopige top 5 van mogelijke babynamen gemaakt.

Traditioneel

Wat blijkt? Het merendeel van de deelnemers aan de weddenschappen denkt dat Kate en William wederom, net als bij prins George en prinses Charlotte, voor een klassieke, traditionele naam gaan kiezen. Voor jongetjes zijn Arthur, Frederick, Henry, Philip en Charles favoriet. Voor meisjes blijken Alice, Victoria, Elizabeth en Diana populaire namen. Stuk voor stuk klassieke namen die ook nog een historische betekenis hebben voor de Britse royals: stuk voor stuk zijn het namen van (verre) familieleden van prins William. De speculaties gaan inmiddels gestaag door. We zullen echter tot april 2018 moeten wachten totdat we zeker weten of Kate en Williams derde kindje een jongetje of meisje wordt, en Alice of Arthur gaat heten.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kate Middleton