Deze series keren terug op Netflix in Nederland

netflix-series-nederland
NarcosNetflix

Helaas maar waar - de zomervakantie is voor velen (bijna) voorbij. Back to school/work kan soms een lastige overgang zijn. Ware het niet dat je de komende maanden weer ouderwets kan cocoocen. Gedurende de herfst keren een hoop series namelijk terug op Netflix in Nederland. Die zullen het bankhangen de komende maanden nog net iets fijner maken.

Narcos

Vanaf 1 september staat het volledige derde seizoen van Narcos op Netflix. De eerste twee seizoenen draaiden volledig om de drugsbaron Pablo Escobar, maar het derde seizoen zal totaal ergens ander over gaan. We worden van Colombia meegetrokken naar de V.S., waar het Cali Cartel voor zo mogelijk nog meer ellende zal zorgen.

The Walking Dead

Alhoewel het laatste seizoen van de zombieserie The Walking Dead al een poosje uit is stond deze nog niet op de Nederlandse Netflix. Naar verluidt zal seizoen zeven 15 september beschikbaar zijn – zet je schrap voor een lange sessie binge-watching. Met een sterke maag.

The Crown

De allerduurste serie van Netflix keert 8 december terug. De historische dramaserie over het leven van Queen Elizabeth II belooft evenveel kijkplezier in het tweede seizoen als het eerste. Prachtige jurken, enorme kastelen en personages met een heerlijk posh Brits accent. Wij kunnen niet wachten.

Designated Survivor

Seizoen twee van de typische Amerikaanse hit-serie Designated Survivorzal vanaf 4 november op Netflix staan. Wederom wordt er per week een aflevering uitgebracht, elke keer met een enorme cliffhanger. Je zal in spanning worden gehouden – wat zal er dit keer in het Witte Huis misgaan?

Riverdale

Dit jaar konden we voor het eerst genieten van de wegkijkserie Riverdale, over een paar tieners die behoorlijk wat kattenkwaad uithalen in een klein Amerikaans dorpje. Vanaf 12 oktober staat het tweede seizoen op Netflix.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Netflix