Prins Harry zingt op het podium tijdens deze Broadway-show in Londen

Prins Harry zong I'll Be Back in Londen gisteren.

Event, Businessperson, Employment, Conversation, Suit, Management, Gesture, Formal wear, White-collar worker, Job,
Getty Images

Met Meghan Markle aan zijn zijde lijkt Prins Harry losser (zeker volgens de wat stijve Britse 'royal standard') dan ooit. Zo bleek ook tijdens het bezoek aan Broadway-show Hamilton in Londens Victoria Palace Theatre gisterenavond, waarvoor de Duke en Duchess of Sussex waren geïnviteerd. Tijdens het event werd ook geld ingezameld voor jonge HIV-patiënten. Na de aankomst tijdens een koninklijke autocolonne, ging Prins Harry het pand binnen gekleed in een donkergekleurd pak terwijl zijn vrouw, Meghan Markle, koos voor een tuxedo dress van Judith & Charles met Paul Andrew hakken.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

You'll Be Back

Nadat het koninklijke koppel een paar minuten met andere gasten in de lobby spraken, waaronder ook de maker van de show, Lin-Manuel Miranda, traden ze het theater binnen. Ze kregen een speciale editie van het programma te zien. Prins Harry genoot van het gala-optreden, maar vond het kennelijk niet genoeg om alleen te gast te zijn. Aan het einde van de show dook hij het podium up, waar hij het Hamilton shownummer 'You'll Be Back' begon te zingen. De menigte barstte uit in lachen. Niet alleen om een royal zo uitbundig te zien zingen, maar om wát hij zong, 'You'll Be Back' wordt in de show gezongen door King George III, die woest is vanwege het verlies van zijn kolonie. Op deze manier stak Prins Harry dus de draak met zijn eigen monarchie. Al snel ging hij over op een speech, waarin hij iedereen bedankte.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur