Studeert Kim Kardashian nu rechten aan de universiteit?

Kim Kardashian zet zich in voor mensenrechten.

kim-kardashian-law-school
Getty ImagesGetty Images

Volgens Kim Kardashians man, Kanye West, studeert de beautymagnaat Rechten aan de Universiteit. Kardashian-West heeft de laatste tijd haar bekendheid aangewend om bewustzijn te creëren voor de hervorming van het gevangenissysteem in de Verenigde Staten. Hiervoor ging ze zelfs op bezoek bij president Donald Trump, om Alice Marie Johnson vrij te krijgen die levenslang had gekregen voor een geweldloos, drugs-gerelateerd misdrijf. Betekent dit weliswaar dat ze een juridische carrière nastreeft?

Tijd voor verandering

De reality TV-ster zou naar verluidt inderdaad colleges bijwonen van een rechtenopleiding, zo deelde Kanye West in een interview afgelopen weekend. Zo vertelde hij aan Extra (via Us Weekly), 'I love it, I love it. We focussen ons hier volledig op, waarbij we mensen zonder stem helpen ze die te geven, waarbij we de klassensystemen hopen te doorbreken. Er zijn nu twee miljoen African Americans opgesloten... We gaan onschuldigen eruit krijgen, zo simpel.' Hij vervolgde hierna: 'Mijn vrouw doet een rechtenstudie en is er bloedserieus over.' Zal het Harvard zijn? Dat vast niet. Bovendien maakte een vertegenwoordiger van de Kardashian later bekend dat ze enkel 'zo gefascineerd is door het juridische systeem met haar activisme dat het wel degelijk aanneembaar is dat ze rechten zal gaan studeren.' Na Johnson heeft nu Chris Young haar aandacht; een jonge man die levenslang heeft gekregen zonder kans op vervroegde vrijlating wegens bezit van marijuana en cocaïne in 2010. Ze tweette later: 'Het is hoog tijd voor een echte, systematische verandering.' Dat de Kardashian zich inzet voor belangrijker zaken dan alleen dieetlolly's is in ieder geval een vooruitgang.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur