Zwangere Gigi Hadid deelt nieuwe foto met Zayn voor het goede doel

Het zoete beeld is onderdeel van een grotere liefdadigheidsactie, opgezet met de Britse Vogue.

model gigi hadid met haar vriend zayn malik in londen
Getty Images

Gigi Hadid maakt zich samen met de Britse Vogue hard voor het goede doel, blijkt uit een recente Instagrampost. Het half-Nederlandse model veilt één van haar outfits om geld op te halen voor NAACP en National Health Service Charities Together. Die actie wordt wereldkundig gemaakt door een (mogen we zeggen, innige) foto met Zayn Malik, waarmee ze haar eerste kind verwacht.

Voor het goede doel

De NAACP is een van de oudste burgerrechtenbewegingen in de Verenigde Staten, en komt al sinds 1909 op voor de rechten van Afro-Amerikaanse burgers. De National Health Service Charities Together is op haar beurt een federatie van meer dan 250 liefdadigheidsorganisaties in het Verenigd Koninkrijk (tijdens de coronacrisis bekender dan ooit, met dank aan de 100-jarige Tom Moore). Het zijn doelen waar niet alleen Gigi Hadid, maar ook Helena Christensen, Joan Smalls, Lily Aldridge, Adut Akech en Christy Turlington zich nu – samen met de Britse Vogue – voor inzetten. De modellen selecteren allemaal een look uit hun eigen garderobe, waar van 9 tot 12 juni op geboden kan worden.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

#TheWayWeWoreAuction

Voor #TheWayWeWoreAuction delen de deelnemers al een eerste foto met de items, waaronder Gigi Hadid. Op het zwart-witbeeld is het model knuffelend met (een, jawel, shirtloze) Zayn Malik te zien, terwijl ze een foto in de spiegel maakt. Of haar look van Fenty óf de getoonde Dior Saddle bag uiteindelijk over de toonbank gaat is nog onduidelijk, maar verkopen zal het, gokken wij zo.

Zien: de beste koppelmomenten van Gigi Hadid en Zayn Malik

Zwangerschap Gigi Hadid

Eind april werd bekend dat Gigi Hadid in verwachting is van haar eerste kindje, samen met voormalig One Direction-superster Zayn Malik. Naar verluidt bevalt het model in september van een meisje. Het koppel is enorm blij met de zwangerschap, vertelde Gigi eerder aan Jimmy Fallon: 'We hadden het natuurlijk liever zelf willen aankondigen, maar we zijn er heel gelukkig mee. Door de lockdown zijn we veel thuis, en kunnen we een hoop tijd met elkaar doorbrengen. We zijn er nu dagelijks mee bezig.'

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gigi Hadid