Cartier Women’s Initiative is precies wat de wereld momenteel nodig heeft

Cartier steunt vrouwen uit het bedrijfsleven om alles uit zichzelf te halen met hun initiatief.

Nog altijd worden vrouwen, ook in het bedrijfsleven, onderschat, onderdrukt, en ongelijk behandeld. En juist daarom is het zo waardevol dat er evenementen als Cartier Women's Initiative worden georganiseerd.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Cartier Women's Initiative

Al sinds 2006 steunt Cartier met het Cartier Women's Initiative vrouwen uit het bedrijfsleven om alles uit zichzelf te halen door hen in de schijnwerpers te zetten en de nodige financiële en sociale steun te bieden om hun bedrijf te laten groeien. Cartier Women's Initiative draait om door vrouwen geleide bedrijven en bedrijven die eigendom zijn van vrouwen uit alle landen en sectoren die een sterke en duurzame positieve impact willen hebben op de maatschappij. En al sinds de oprichting heeft Cartier Women's Initiative meer dan 260 vrouwelijke ondernemers begeleid en meer dan vier miljoen dollar aan hun bedrijven gedoneerd.

Dit zijn 25 vrouwen die ons iedere dag weer inspireren.

De fellows

Tijdens Cartier Women's Initiative worden er prijzen uitgereikt in verschillende categorieën, aan de deelnemende 'fellows': de deelnemende vrouwelijke ondernemers. In totaal worden er 24 fellows geselecteerd uit 876 kandidaten uit 142 landen en worden er acht verschillende prijzen uitgereikt. Één van die fellows is Jenifer Clausell Tormos van Develop Diverse. Jenifer is afkomstig uit onze markt, oorspronkelijk uit Denemarken. Haar bedrijf ontwikkelde een AI software die functioneert als een controle om automatisch sociale vooroordelen op communicatie platformen van organisaties te detecteren en vervolgens inclusieve alternatieven voor te stellen. Erg interessant en waardevol dus.

De winnaars

Per award zal er een nummer één, twee en drie worden aangewezen. De nummer één winnaars van de acht prijzen, ook wel de laureaten genoemd, nemen ieder 100 duizend dollar aan prijzengeld mee naar huis. De nummers twee en drie winnen 30 duizend dollar aan prijzengeld. Ook niet verkeerd. Maar uiteindelijk draait het natuurlijk ook om de trainingen, collectieve workshops, zichtbaarheid in de media en internationale netwerkmogelijkheden die zij allemaal ontvangen.

The Ripple Effect

De prijsuitreiking vindt plaats op 26 mei, tijdens een virtuele ceremonie. Die ceremonie vindt plaats tijdens een speciale online week met het thema The Ripple Effect. En ook jij kunt die gewoon bijwonen. Naast de grote prijsuitreikingen 24 en 26 mei, zal er op 24 en 25 mei ook een breed scala aan sprekers te bewonderen zijn, waaronder Cartier President en CEO, Cyrille Vigneron, maar ook andere thought leaders en vrienden van het huis.

Je kunt The Ripple Effect bijwonen van 24 t/m 26 mei 2021. Check voor meer informatie en het hele programma van de online week de Cartier Women's Initiative's website.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur