Vogue Test: dankzij deze truc met je telefooncamera maak je de mooiste foto's en video's

Nooit geweten dat je een camera met macrolens wilde? Dan weet je het nu.

Eens in de zoveel tijd ontdek je iets waar je direct verknocht aan bent. De camera van de nieuwe OPPO Find X3 Neo is zo een. Nooit eerder bekeken we de diamanten van onze favoriete GASSAN-sieraden van zó dichtbij.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

OPPO Find X3 Neo

OPPO staat voor creativiteit en ontwerpt dan ook echte fashion accessoires, iets waar we bij Vogue natuurlijk dol op zijn. Laten we starten bij het fraaie uiterlijk van de Find X3 Neo; de Galactic Silver-achterkant van de telefoon is simpelweg mesmerising (als je nog niet voor de starlight black was gevallen) en je blijft er eindeloos naar kijken. Vanuit elke hoek heeft de telefoon een andere kleur, net als je holografische Pokémon-kaarten van vroeger - maar dan beter. De OPPO Find X3 Neo een allround smartphone met een supersonische display, camera die meer vastlegt dan je met het blote oog waarneemt en premium design - het oog wil tenslotte ook wat. En leuk feitje: OPPO staat momenteel op nummer drie in Nederland - we zijn dus niet de enige die ervoor gevallen zijn.

oppo find x3 neo
Galactic Silver
oppo find x3 neo
oppo find x3 neo
Starlight black
oppo find x3 neo

De display

Ben jij een serieuze binge-watcher en kijk je graag series op je telefoon? Of houd je er gewoon van om al je vloggers even écht goed te bekijken? Wait no more. De display van deze OPPO is namelijk uitgerust met een 3D gebogen super AMOLED-scherm, wat een mond vol is voor een super snelle en vloeiende gebruikerservaring. En goed om te weten: de OPPO Find X3 Neo heeft ook speciale Netflix en Amazon Prime HD & HDR-certificeringen voor de aller beste kwaliteit. Plus, door de 5G-compatibiliteit spelen je video's - en eigenlijk alles op je telefoon - nóg beter af.

Camera met macrolens

Wil je je Instagram feed een upgrade geven, dan ben je bij de OPPO Find X3 Neo aan het juiste adres. De camera bestaat uit meerdere lenzen - door de de 50 MP Quad camera-opstelling - die allemaal een speciale functie hebben, waarmee je de kleinste details vastlegt en de mooiste foto's maakt. Niet eerder zagen we diamanten zó mooi fonkelen zonder deze eerst te bewerken met een magisch filter.

Daarnaast heeft de camera nog een ultra night mode, waarmee je kraakheldere nachtfoto's en -video's maakt in de meest donkere omgevingen. Overdag gebruik je juist de AI Highlight Video-modus; een functie die ingewikkelde lichtscènes optimaliseert, bijvoorbeeld bij het schieten van foto's en video's in verblindend zonlicht. Dankzij de focus tracking zijn onscherpe foto's bovendien verleden tijd: deze geïntegreerde functie zorgt voor eindeloze focus. Go see it for yourself in deze foto's.

oppo nederland model met telefoon
OPPO

Nooit meer zonder batterij

En dan nog iets: de grootste angst van de gemiddelde millennial (en Gen Z-er misschien nog meer) is om midden op de dag met een lege telefoon te zitten. Om paniek en zweetaanvallen te voorkomen, heeft OPPO iets slims bedacht: een super charging functie, waardoor je lege telefoon binnen enkele minuten weer good to go is. Je batterij is in 35 minuten volledig opgeladen en na vijf minuten al op veertig procent, mocht je haast hebben. Kortom: geen reden meer om 'm níet aan te schaffen. Vogue is om.

De OPPO Find X3 Neo 5G is verkrijgbaar bij de OPPO e-store voor 799 euro. Daarvoor krijg je 12GB aan werkgeheugen en 265GB aan opslagruimte. Bekijk de Instagram van OPPO om nog even weg te zwijmelen.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Cultuur