Dit is je nieuwe ultieme naslagwerk op het gebied van Nederlandse mode, fotografie en kunst

Het boek MOAM contemporary fashion & arts in Amsterdam brengt een ode aan de Nederlandse mode, kunst- en fotografie-wereld.

moam-boek-nederlandse-mode
Meis Belle Wahr, Jip Merkies

MOAM, het platform voor jong talent in de Nederlandse creatieve industrie, heeft weer een nieuwe mijlpaal bereikt: vanaf morgen is diens eerste boek genaamd MOAM contemporary fashion & arts in Amsterdam verkrijgbaar. Een naslagwerk dat een ode brengt aan de hedendaagse Nederlandse mode-, kunst- en fotografie-wereld. In samenwerking met MENDO heeft MOAM meer dan 150 creatieven geselecteerd die meewerkten aan het boek. Naast bestaand MOAM-beeld is er speciaal voor het boek ook nieuw werk gemaakt. Zowel iconische namen als jonge talenten tonen hun visie op de hedendaagse creatieve cultuur in Amsterdam en Nederland. Het boek blikt terug op de afgelopen vijf jaar van MOAM, met vijftig beelden gecreëerd in samenwerking met iconen als Inez&Vinoodh, Rijksmuseum, Erwin Olaf, Viktor & Rolf en Doutzen Kroes. Daarnaast biedt het boek een platform aan meer dan zestig unieke teams van fotografen, ontwerpers en kunstenaars. Zij creëerden samen nieuwe series voor dit boek om hun visie op de hedendaagse cultuur in Amsterdam vast te leggen. Het boek toont nieuw werk van en met onder andere Claes Iversen, Daily Paper, David Laport, G-Star RAW, Iris van Herpen, Jan Taminiau, Marc de Groot, Paul Bellaart, Philippe Vogelenzang, het Rijksmusem en Sophie van der Perre. MOAM contemporary fashion & arts in Amsterdam is vanaf 21 maart verkrijgbaar en kan online besteld worden. Bekijk in onderstaande gallery alvast een preview.

Carmen Kemmink Tess van Zalinge MOAM
Carmen Kemmink
1 van 7
De collectie van Tess van Zalinge gefotografeerd door Carmen Kemmink
moam-erwin-olaf
Erwin Olaf
2 van 7
Erwin Olaf fotografeert MOAM Collective
jan-taminiau-paul-bellaart 
Paul Bellaart
3 van 7
Paul Bellaart fotografeert de collectie van Jan Taminiau
sanne-glasbergen-viktor-rolf
Sanne Glasbergen
4 van 7
Sanne Glasbergen fotografeert Dutch design
barrie-hullegie-david-laport
Barrie Hullegie
5 van 7
Een collectie van David Laport vastgelegd door Barrie Hullegie
meis-jip-claes-iversen
Meis & Jip
6 van 7
Fotografenduo Meis & Jip fotograferen een collectie van Claes Iversen
carla-van-puttelaar-iris-van-herpen
Carla van de Puttelaar
7 van 7
Carla van Puttelaar fotografeert een collectie van Iris van Herpen
Advertentie - Lees hieronder verder
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van boeken