Dit zijn de mooiste koffietafelboeken van dit moment

Verrijk je interieur én je geest met deze shortlist van prachtige koffietafelboeken.

michael baileygates  new queer photography
Michael Bailey-Gates + New Queer Photography

Behoefte aan een flinke dosis inspiratie uit de mode-, fotografie- of kunstwereld? Of wil je je interieur een upgrade geven door een nieuwe blikvanger in huis te halen? Look no further. Vogue zet de mooiste koffietafelboeken van dit moment voor je op een rij, zodat jou het zoekwerk bespaart blijft. Van de meest inspirerende fotoverzamelingen tot boeken vol illustraties die je aan het denken zetten – deze conversation starters wil je stuk voor stuk in huis halen.

Shop de mooiste koffietafelboeken van dit moment

Advertentie - Lees hieronder verder
1 New Queer Photography
New Queer Photography

Het boek New Queer Photography presenteert het werk van vijftig hedendaagse fotografen die in hun werk gender, seksualiteit, drag en queerness onderzoeken. Een mix van gevestigde namen en onontdekte talenten, combineert dit boek overweldigend prachtige artistieke en documentaire fotografie op de kruispunten van erotiek, cultuur, lifestyle en kritiek. New Queer Photography is geëdit door Benjamin Wolbergs.

New Queer Photography

€58

SHOP NU

2 Her Dior, Maria Grazia Chiuri's New Voice
Her Dior by Maria Grazia Chiuri

Her Dior, Maria Grazia Chiuri's New Voice is een verzameling van foto's en essays van baanbrekende vrouwen die de feministische geest van Maria Grazia Chiuri bij Dior viert. Quotes en gedichten van vooraanstaande feminsten als Chimamanda Ngozi Adichie, Linda Nochlin, Claire Fontaine, Judy Chicago en Tomaso Binga worden begeleid door foto's van Chiuri's haute couture en ready-to-wear collecties van 2017 tot 2021.

Her Dior, Maria Grazia Chiuri's New Voice

€71

SHOP NU

3 Women Street Photographers
Women Street Photographers

Waar de wereld van streetstyle fotografie eerst door mannen werd gedomineerd, pakken steeds meer vrouwen hun camera op om interessante mensen op straat vast te leggen. In Women Street Photographers wordt het werk van maar liefst honderd vrouwelijke streetstyle fotografen verkend, begeleidt door de bijzondere persoonlijke verhalen achter de foto's.

Women Street Photographers

€30

SHOP NU

4 Zien: Op roadtrip met fotograaf Anne Menke door Afrika
5 A Magazine Curated by Maison Martin Margiela
A Magazine Curated by Maison Martin Margiela

De eerste print van A Magzine Curated by Maison Martin Margiela werd bijna twee decennia geleden uitgegeven. Met deze reprint onderstreept A Magazine het tijdloze karakter van Maison Martin Margiela: van de deconstructie van de ontwerpen tot de ontwrichting van klassieke idealen en onconventionele schoonheid. Maison Martin Margiela blijft voortdurend relevant.

A Magazine Curated by Maison Martin Margiela

€50

SHOP NU

6 Until One Sunday We Didn't
Timo Kuilder

Illustrator Timo Kuilder – ook bekend als @zwartekoffie op Instagram – legt in Until One Sunday We Didn't zijn persoonlijke ervaring vast over het opgroeien met een vader die een bipolaire stoornis heeft. De zwart-witte illustraties vertellen net zo goed het verhaal van Timo's vader als dat van Timo zelf over het dealen met de mentale gezondheidsconditie.

Until One Sunday We Didn't

€25

SHOP NU

7 I Can Make You Feel Good
I Can Make You Feel Good

Voor zijn eerste solo fotografieboek, beeldt Tyler Mitchell – een van de meest vooraanstaande fotografen van dit moment – zich in hoe een Zwart utopie eruit zou kunnen zien. I Make You Feel Good is een 206 pagina's tellende viering van het werk van fotograaf en filmmaker Tyler Mitchell, bekend van onder andere zijn Vogue US cover met Beyoncé.

I Can Make You Feel Good

€54

SHOP NU

8 Gallery of Honour of Dutch Photography
Gallery of Honour of Dutch Photography

Het boek Gallery of Honour of Dutch Photography vertelt het verhaal van 180 jaar fotografie in Nederland en haar koloniën. De bijna honderd foto's – van daguerreotypie tot hedendaags werk van onder andere Rineke Dijkstra, Dustin Thierry, Bertien van Manen, Dana Lixenberg, Lee To Sang en meer – werden samengesteld voor het Nederlands Fotomuseum door vijf experts.

Gallery of Honour of Dutch Photography

€30

SHOP NU

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van boeken