Het Louvre organiseert een 'Beyoncé en Jay-Z museumtour'

Ter gelegenheid van Beyoncé en Jay-Z's Apeshit, organiseert het Louvre in Parijs een speciale tour door het museum.

Photograph, Suit, Fun, Outerwear, Formal wear, Temple, Screenshot,
YouTube

Drie weken geleden brachten Beyoncé en man Jay-Z een nieuw album uit via streamdienst Tidal. Ze lanceerden ook direct hun nieuwe single Apeshit, met (uiteraard) een spectaculaire videoclip. Als decor huurde het koppel het Louvre Museum in Parijs af. De videoclip heeft zoveel teweeggebracht dat het museum nu met een heuse Beyoncé en Jay-Z tour komt.

Beyoncé en Jay-Z-museumtour

In de zes minuten durende muziekvideo zien we Beyoncé en Jay-Z op verschillende locaties in een leeg Louvre museum verschijnen. Er komen belangrijke schilderijen en werken in beeld, zoals de Mona Lisa van Leonardo DaVinci, De Kroning van Napoleon van Jacques-Louis David en de beroemde Venus van Milo. Het Louvre lanceert daarom een exclusieve Beyoncé & Jay-Z tour, die je in 90 minuten langs alle kunstwerken loodst, inclusief geschiedenislesje.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Mona Lisa Smile

Het is niet de eerste keer dat het Louvre een exclusieve tour organiseert. In 2016 bracht Will.i.am het nummer en de video Mona Lisa Smile uit, met wederom het Louvre als decor. Ook toen werd een speciale tour georganiseerd voor fans, die je onder andere langs de Mona Lisa nam.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur