Justin Bieber bevestigt verloving met Hailey Baldwin

Hoewel het nieuws gisteren al bekend werd, bevestigt Justin nu alle geruchten: hij en Hailey Baldwin zijn verloofd.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Gisteren brak het nieuws al dat Justin Bieber en model Hailey Baldwin zich hebben verloofd. Tijdens een reis naar de Bahama's zou Bieber zijn aanzoek hebben gedaan. Nu bevestigt Justin het heuglijke nieuws door een lieve post op Instagram te plaatsen waarin hij zegt dat Hailey de liefde van zijn leven is.

Liefdesverklaring

Op Instagram deelt Justin twee zwart-wit foto's van hem en Hailey met een uitgebreide liefdesverklaring. 'We wilden even wachten, maar het nieuws gaat snel rond,' begint Justin zijn verhaal. 'Hailey, ik ben zo verliefd op je! Ik geef mijn hart aan jou en je zal altijd op de eerste plaats komen. Je bent de liefde van mijn leven en ik zou het met niemand anders willen delen.' Ook Hailey bevestigt het nieuws via Twitter. Zo schrijft ze onder meer: 'Ik weet niet wat ik gedaan heb om zo veel geluk te verdienen.'

Aanzoek

Omstanders waren getuigen van Justin's aanzoek op de Bahama's. Een bekende van de twee bevestigde gisteren het nieuws al tegen TMZ. Terwijl de gasten in een restaurant aan het salsadansen waren, vroegen Biebers beveiligers aan alle aanwezigen om hun telefoon op te bergen omdat er iets bijzonders ging gebeuren. Vervolgens vroeg Justin Hailey ten huwelijk. Inmiddels is het stel zo'n twee maanden samen, maar ze hadden al eerder een relatie in 2014 en 2016. Begin dit jaar gaf Bieber zijn relatie met zangeres Selena Gomez nog een kans, maar zij gingen na een aantal maanden uit elkaar.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur