Reese Witherspoon gaat Oprah achterna en komt met eigen interviewprogramma

De Amerikaanse actrice komt met een eigen interviewprogramma dat zal focussen op vrouwelijke baanbrekers in de creatieve sector.

Blond, Leg, Fashion, Thigh, Shoulder, Human leg, Performance, Long hair, Fun, Sitting,
Getty Images

Ze acteert, schrijft boeken, ontwerpt kleding en heeft haar eigen film- en televisieproductiebedrijf Hello Sunshine. De Amerikaanse Reese Witherspoon is al lang niet meer de actrice uit Legally Blonde. De Oscar-winnende Witherspoon krijgt nu haar eigen interviewprogramma waarin ze inspirerende vrouwen spreekt over hun carrières.

Bekende gasten

De show, die Shine On With Reese zal heten, gaat 17 juli in première en vrouwelijke baanbrekers uit de creatieve sector ontvangen. Zelf draait de actrice al jaren mee in Hollywood en is ze een voorspreker van vrouwenrechten. Ze is ook een van de oprichters van de Time's Up-beweging, naast bekende gezichten zoals regisseur Shonda Rhimes en actrices Natalie Portman en Kerry Washington. Witherspoon schreef vorig jaar nog een krachtige essay, in het kader van haar covershoot voor de Amerikaanse Glamour, waarin ze zegt klaar te zijn met de negatieve connotatie die verbonden is met de ambitieuze vrouw. In de wekelijkse afleveringen van Shine On With Reese kun je gasten als Dolly Parton, Pink, America Ferrera en Cleo Wade verwachten. De show zal te zien zijn op het Amerikaanse on-demandkanaal 'Hello Sunshine Video on Demand'.

Big Little Lies

De 42-jarige actrice is naast haar nieuwe televisieprogramma ook bezig met de opnames van de derde Legally Blonde-film. Ze zal binnenkort ook samen met collage-actrice Jennifer Aniston een ochtendshow voor Apple hosten. En het beste nieuws is dat ze ook weer te zien zal zien als Madeline Martha Mackenzie in het tweede seizoen van Big Little Lies.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Cultuur