Een tv-optreden van Meghan Markle uit 2013 duikt op, het internet valt over seksistische toon

In een interview met Craig Ferguson krijgt Meghan een stortvloed aan complimenten.

Conversation, Sitting, Leg, Interaction, Fun, Suit, Human body, Event, Room, Muscle,
YouTube

Nu Meghan Markle officieel een Britse royal is, wordt ieder media-optreden dat de voormalige actrice heeft gehad uiteraard volledig geanalyseerd. Zo duikt er nu een interview op van Meghan met Craig Ferguson, in diens Amerikaanse Late Late Show van augustus 2013. Tijdens het interview worden de looks van Meghan opgehemeld en een enigszins seksistische toon valt niet te ontkennen, aldus Twitteraars.

Complimenten

Meghan speelde in de tijd van het interview al twee jaar in de serie Suits, waarvan ze afscheid moest nemen door haar verloving met prins Harry. In dezelfde maand dat het interview plaatsvond, lag ze in scheiding met producer Trevor Engelson. Meghan droeg een little black dress met open rug en een paar hoge hakken. Craig startte het interview door haar te complimenteren op haar uiterlijk en te zeggen dat ze er ‘sensationeel’ uitzag. ‘Ik heb me helemaal opgedoft voor jou,’ is Meghans antwoord. ‘Nou, het werkt echt. Je ziet er heel goed uit.’

Haarloos als een dolfijn

Op een gegeven moment grapte Meghan dat Craig maar eens in haar arm moest knijpen. ‘Wat een bijzonder haarloos lichaam heb je. Je bent nogal een dolfijn, of niet?’, grapt de presentator, waarop Meghan zei dat ‘het niet makkelijk is om een vrouw te zijn.’ Op Twitter wordt er door sommigen verbaasd gereageerd op dit fragment: 'Craig Ferguson is echt een creep...zo genânt voor Meghan Markle,' schrijft een Twitteraar. Een ander tweet: 'Zo vreemd. En hij onderbreekt haar continue'. Bekijk Meghans tv-optreden onderstaand, en oordeel zelf.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle