Meghan Markle wordt in zes maanden tijd opgeleid tot Britse royal

Samantha Cohen is de vrouw die Meghan Markle de kneepjes van het royal-vak bij zal brengen.

Hair, Hat, Clothing, Beauty, Fashion, Hairstyle, Fashion accessory, Headgear, Lip, Ear,
Getty Images

Meghan Markle heeft met haar start in de Britse koninklijke familie sinds de royal wedding zaterdag nog een extra cadeau gekregen van grootmoeder koningin Elizabeth: de persoonlijk assistent van de koningin, Samantha Cohen, zal Meghan de komende zes maanden helpen als nieuw lid van de Britse koninklijke familie.

Meghan 'zal luisteren'

Samantha Cohen is 49 jaar en is al zeventien jaar werkzaam als topadviseur van koningin Elizabeth, momenteel als de privé-secretaris van Elizabeth. Ze verhuist nu voor Meghan tijdelijk van Buckingham naar Kensington Palace voor een periode van zes maanden, waarbij de kersverse Hertogin van Sussex vooral 'zal luisteren' om zo een effectieve Britse royal te worden.

Samantha Cohen op de bruiloft van Meghan en Harry op zaterdag 19 mei in een jurk van Alice Temperley.
Getty Images

Samantha, die tevens getrouwd is en drie kinderen heeft, staat ook wel bekend als Samantha The Panther binnen de paleismuren, omdat ze geen blad voor de mond neemt. Zij zal Harry en Meghan begeleiden in hun eerste hectische jaar als getrouwd stel. Ze speelde ook al een belangrijke rol bij de organisatie van de royal wedding en bij de eerste publieke verschijning van Meghan als 'Hare Koninklijke Hoogheid' afgelopen maandag bij het feest in de tuinen van Buckingham Palace.

Lange werkdagen

Meghan, die gewend was hele lange werkdagen te maken voor haar tv-serie Suits, schijnt ook hard te willen werken binnen haar nieuwe bijzondere leven met prins Harry. Het aankomende jaar zal Meghan dus spenderen met het kennismaken van goede doelen in een nationale tour, onderbroken door een huwelijksreis, terwijl ze de fijne kneepjes van het royal-vak meekrijgt van Cohen.

Aan de Britse The Times vertelt een paleisbron: 'Het zal zes maanden van luisteren zijn. Ze laat zich adviseren door een scala aan mensen. Ze zal in alle bescheidenheid van start gaan. Maar het zal echter niet stil zijn rondom Meghan. Ze gaat het erg druk hebben. Ze heeft al haast elke dag in haar leven hard gewerkt. Dus ze is een druk werkschema gewend.' Samantha Cohen zal op de achtergrond in ieder geval tijdelijk de touwtjes stevig in handen hebben, en zal hiermee ook prins Harry's vertrekkende privé-secretaris, Edward Lane Fox, tot en met de lente vervangen. Ruiken we daar een aanstaande vacature?

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle