De voormalige man van Meghan Markle is verloofd

De ex-man van Meghan Markle, Trevor Engelson, is verloofd met zijn vriendin Tracey Kurland.

Suit, Event, White-collar worker, Formal wear, Premiere, Tuxedo,
Getty Images

Hoewel de afgelopen weken enkel draaide om het sprookjesachtige huwelijk van prins Harry en Meghan Markle, staat de spotlight nu even op Meghans ex-man Trevor Engelson. De ex van Meghan kwam in de periode naar aanloop van de royal wedding alleen in het nieuws omdat hij getrouwd is geweest met de nieuwste Britse royal, maar nu heeft de filmproducent zelf goed nieuws: hij is verloofd met zijn vriendin Tracey Kurland.

Aanzoek

Volgens Cosmopolitan zouden de twee zich afgelopen vrijdag hebben verloofd. Dat moment hebben ze gedeeld door middel van een privé Instagrampost waarop de hand met ring van Tracey te zien zou zijn op de schouder van Trevor. Als onderschrift zou Trevor hebben gezegd: ‘Ik ben de gelukkigste man ter wereld! Maak je klaar voor een feest!’ De 31-jarige Tracey Kurland is diëtiste en woont in Los Angeles. Volgens de Daily Mail zijn Trevor en Tracey begonnen met daten in november 2017 – in dezelfde tijd dat Meghan de verloving met prins Harry bekendmaakte.

Trevor Engelson en Meghan Markle toen ze nog samen waren.
Getty Images

Meghan en Trevor

De relatie van Meghan en Trevor strandde in augustus 2013, naar verluidt omdat Meghan voor de serie Suits naar Toronto moest verhuizen en de afstand tussen de twee te groot werd. Ze waren samen sinds 2004, verloofden zich in 2010 en trouwden vervolgens in 2011. Volgens bronnen zou Trevor tijdens de royal wedding van Meghan en Harry op 19 mei de Verenigde Staten ontvlucht zijn om eventuele aandacht te vermijden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle