Hoe Prins Harry en Meghan er alles aan doen om de bestemming van hun huwelijksreis geheim te houden

Volgens Kensington Palace komen we niet te weten waar Harry en Meghan hun huwelijksreis zullen vieren.

Military officer, Ceremony, Event, Parade, Gesture, Vehicle, Official, Uniform, Military, Tradition,
Getty Images

Een tijdje geleden kwam het nieuws naar buiten dat prins Harry en Meghan Markle na hun bruiloft op huwelijksreis zouden gaan naar een luxe resort in Namibië. Nu blijkt echter dat het bruidspaar met dank aan de media er een slimme 'boekingsstrategie' op nahouden. Zo liet royal deskundige Omid Scobie, die aan ELLE.com weten dat het stel iedere keer van bestemming verandert wanneer hun verblijfplaats door de media bekend wordt gemaakt.

Geheim

Er wordt dan ook geen publiek statement gegeven door Kensington Palace over de verblijfplaats van het bruidspaar tijdens hun huwelijksreis. ‘Kensington Palace heeft gezegd dat de huwelijksreis privé is en dat ze geen details vrijgeven aan de media. Het koppel heeft al zoveel gedeeld tijdens de bruiloft en het is nu tijd voor ze om te genieten van hun privacy. Ze hebben het verdiend,’ aldus Scobie.

Afrika

Maar volgens Scobie gaan Harry en Meghan sowieso naar het Afrikaanse continent. ‘Afrika speelt een belangrijke rol in Harry en Meghans relatie – daar werden ze verliefd, gingen ze op vakantie net voor hun verloving en het is de plek waar Harry zelfs de grootste diamant van Meghans ring heeft gekocht (Botswana, red.).’ De locatie zal niet openbaar worden gemaakt, maar Scobie heeft al wel een aantal hints opgepikt van zijn ‘bronnen’: ‘Ik heb gehoord dat Meghan graag naar de zee gaat met Harry, dus ik zie zeker aan het strand.’ Maar wellicht wordt dit continent nu volledig afgestreept voor de honeymoon door het bruidspaar, gelet Scobie zich hier nu over heeft uitgesproken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle