Hebben Meghan en Harry hun buitenhuis gekozen?

Meghan en Harry's nieuwe buitenhuis zou in de Cotswolds liggen.

image
Getty Images

Nu de rust is weergekeerd voor Meghan Markle en prins Harry na hun bruiloft afgelopen 19 mei, is het tijd voor de nieuwe hertog en hertogin van Sussex om een geschikt huis te vinden voor hun weekenden buiten Londen.

Pittoreske Cotswolds

Voor de bruiloft werd al gespeculeerd over het huis dat Meghan en Harry cadeau zouden krijgen van grootmoeder Elizabeth als huwelijkscadeau: York Cottage, op het landgoed Sandringham van de koningin in het oosten van Engeland, zou een geschikt weekendverblijf voor het koppel zijn. William en Kate hebben op dit landgoed ook hun indrukwekkende buitenhuis, Anmer Hall, wat ze ook cadeau kregen bij hun huwelijk van koningin Elizabeth. Nu melden echter meerdere bronnen aan US Magazine dat het pasgetrouwde stel een huis in de voor Londenaren en celebrities geliefde pittoreske streek The Cotswolds gehuurd heeft voor een periode van twee jaar. Het zou gaan om WestfieldLarge, een huis op de grond van de Great Tew Estate. De groene omgeving is de perfecte plek om de verbouwingen die hun Londense huis, Nottingham Cottage bij Kensington Palace, momenteel ondergaat te ontvluchten. Voor deze verbouwingen verblijven ze in Londen tijdelijk in een 'appartement' met maar liefst 21 kamers in Kensington Palace, als buren van William en Kate.

Advertentie - Lees hieronder verder
View this post on Instagram

Happy Easter

A post shared by Soho Farmhouse (@sohofarmhouse) on

Het Great Tew Estate is ook de plek waar het Soho Farmhouse staat, waar de hertogin van Sussex haar vrijgezellenfeest gehouden zou hebben, en tevens een favoriet weekendverblijf voor Victoria en David Beckham. Het is overigens in de privéclub Soho House in Londen waar Meghan en Harry in 2016 hun eerste date hebben gehad. Is het cirkeltje zo rond?

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle