Een kijkje in het buitenhuis van Meghan en Harry in de Cotswolds

Meghan en Harry's nieuwe buitenhuis ligt op het Britse platteland in de Cotswolds.

Uniform, Academic dress, Outerwear, Headgear, Coat, Formal wear, Suit, Overcoat, Gesture,
Getty Images

De Britse koninklijke familie zit niet stil. Is het Meghan Markle niet die een nieuwe zwangerschapslook debuteert, dan is er wel nieuws op het front van de Britse royals die hun vastgoedbezittingen herbekijken, zoals ook de hertog en hertogin van Sussex die dit jaar heel wat verhuisdozen zullen inpakken. Op dit moment wonen Meghan en prins Harry nog in Nottingham Cottage op het grondgebied van Kensington Palace in Londen maar dat zal snel veranderen. In november vorig jaar maakte Kensington Palace bekend dat het koppel hun eerste kind zullen grootbrengen in Frogmore Cottage in Windsor. In het kader van rust, reinheid, regelmaat heeft het soon-to-be jonge gezin het geschikte huis gevonden voor hun weekenden buiten Londen.

Pittoreske Cotswolds

Voor de bruiloft werd al gespeculeerd over het huis dat Meghan en Harry cadeau zouden krijgen van grootmoeder Elizabeth als huwelijkscadeau: York Cottage, op het landgoed Sandringham van de koningin in het oosten van Engeland, zou een geschikt weekendverblijf voor het koppel zijn. William en Kate hebben op dit landgoed ook hun indrukwekkende buitenhuis, Anmer Hall, dat ze ook cadeau kregen bij hun huwelijk van koningin Elizabeth. Nu melden echter meerdere bronnen aan The Sun dat het pasgetrouwde stel een huis in de voor Londenaren en celebrities geliefde pittoreske streek The Cotswolds gehuurd heeft voor een periode van twee jaar. Het zou gaan om WestfieldLarge, een huis op de grond van de Great Tew Estate. Het achttiende eeuwse plattelandshuis heeft vier slaapkamers, een ruime keuken, een zitkamer met grote ramen van de grond tot aan het plafond en een eetkamer waar je de hele royal familie kunt zetelen. 'Meghan is dol op het platteland. Zij en Harry vinden het heerlijk om daar met de honden rond te lopen, en ze kunnen het met hun vrienden gezellig maken in totale afzondering', vertelde een "vriend" van het paar aan de koninklijke verslaggever.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Bekende gasten

Volgens de The Sun-reporter hebben de twee al enkele speciale gasten ontvangen in de residentie, waaronder George en Amal Clooney, goede vriendin Serena Williams en Alexis Ohanian, Priyanka Chopra en Nick Jonas, en Meghan's moeder Doria Ragland. Het Great Tew Estate is ook de plek waar Soho Farmhouse staat, waar de hertogin van Sussex haar vrijgezellenfeest gehouden zou hebben, en tevens een favoriet weekendverblijf voor Victoria en David Beckham. Het is overigens in de privéclub Soho House in Londen waar Meghan en Harry in 2016 hun eerste date hadden.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Meghan Markle